Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mrboss kérdése:
Milyen oldalakat ajánlotok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Én egy Rocker, Metál de egyben nagy hazafi gyerek vagyok.
14 éves.
Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen oldalakat tudtok nekem ajánlani ahol vannak rocker vagy hazafi csajok?
Előre is köszi mindenkinek!
2011. jún. 29. 14:55
12/25 azvanhogy válasza:
a rockmaraton fészbúkoldalán sok sikert :D
13/25 anonim válasza:
Egyébként valaki felvilágosítana, hogy ez mit jelent: "nagy hazafi gyerek"? Tehát ez a fogalom milyen viselkedési formákat takar? Mitől az aki?
14/25 anonim válasza:
nagy hazafi gyerek azt jelenti, hogy. ostoba, tudatlan, azt hiszi vágja a magyar történelmet. Hitlert élteti. És folyton azt papolja, hogy öljük meg a cigányt mert nem dolgozik öljük meg a zsidót mert más vallású, öljük meg a négert mert nem fehér. öljük meg a kínait, mert minden hol boltot nyit. szidja apolitikusokat szidja az mszp a fideszt az lmp-t. élteti a Jobbikot és néha szidja is. magyarán ész nélkül szid mindenkit kivéve a nácikat. egy fórumon találtam egy remek hsz: egy nagy magyar azt írja én nem utálom a zsidókat mert ők legalább dolgoznak ja és keresztény európát. ez jelezi az iq jukat de maximálisan.
15/25 anonim válasza:
14 éves hazafi sráctól megkérdezném hazafi vagy akkor biztos tudod, hogy mi volt 955ben Augsburgnal kérlek írd meg. tanultál róla. ha leírod bebizonyíthatod, hogy te nem az ostoba hazafik közé tartozol.
16/25 anonim válasza:
Há honnan tudja, ott volt ő akkor?:D
17/25 anonim válasza:
biztos, hogy nem, de tanulta vagy ha nem akkor egy rahedli magyar tö9rténelmmel foglalkozó könyv is írja. Amúgy eddig bárkitől kérdeztem a válasz:-hagyj már a hülyeséggel Éljen Hitler vagy honnan a ...... tudjam nem vagyok történész éljenek a nácik. vagy elütik egy másik válasszal pl: Hitler benne volt a második világháborúba(majd bárgyú vigyorgás erős magabiztosság, hogy lám mindent tud a töriről) majd egy jó hangos HAIL hitler.
18/25 anonim válasza:
Lehet hülye vagyok, de mi köze van 955 -nek Hitlerhez???:O
20/25 anonim válasza:
Köszönöm a felvilágosítást, ezek szerint eddig fogalmi zavaraim voltak :-D LOL :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!