Spanyolt szeretnék tanulni. Milyen jó nyelvtan könyveket vagy internetes oldalakat ajánlotok?
Én itt kezdtem magamtól:
az alapok fent vannak játékos feladatokkal, hanganyagokkal.
Aztán folytattam egy PONS nevezetű nyelvkönyvvel. Van belőle nyelvtani és szókincsbővítő is és már teszt könyvet is láttam. Nekem sokat segített, a nyelvtani dolgok jól le vannak írva. De ha elmész egy könyvesboltba ( Alexandra, Libri ilyesmi) tele vannak ilyen nyelvkönyvekkel amihez cd is jár :)
Remélem segítettem!
egyik barátnőm is a pons könyvet ajánlotta, csak ő olaszt tanul. és az e-spanyolt már én is böngészgettem. nagyon köszönöm! igen, segítettél ;)
és amúgy mennyi ideje tanulod? és meddig sikerült eljutni? :)
Én 3éve nyáron kezdtem, de ez csak nyári tanulgatás volt,meg amikor volt időm, a suli melett. Színek számok hónapok gyümölcsök, kifejezések, egy-egy egyszerűbb mondat...ezek mennek, de lenne még mit tanulni :) és nem is adom fel :P
Sok sikert neked is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!