Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik (Budapesti) Gimnáziumba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik (Budapesti) Gimnáziumba találok sok jó csajt?

Figyelt kérdés
Most fogok majd felvételizni, és olyan suliba akkarok járni ahol szép lányok körbe vesznek.
2011. jún. 29. 13:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hát amíg én megjegyeztem.... 4. éve fogok odajárni, negyed év kellett, hogy megjegyezzem. Az otársaim egy része még most sem tudja leírni. xD De am k*rva szép suli és tele van szép lányokkal. ;)

[link]

Tessék, lesd meg. :)

2011. júl. 31. 00:57
 12/17 A kérdező kommentje:
megnéztem, köszi télleg sok csaj van:D
2011. júl. 31. 00:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Nincs mit. :))
2011. júl. 31. 01:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Én a Leövey Klára Gimnáziumba járok, ami a IX. kerületben van. A lényeg hogy szép lányok vannak meg jó néhány jó fej tanár. Ha most jelentkeznél oda, akkor még az is lehet hogy én leszek a gólyavezetőd:D xD
2011. júl. 31. 02:31
 15/17 anonim ***** válasza:

XXI. Vásárhelyi Pál kereskedelmi szakközépiskola.

Volt osztálytársam oda jár, bevitt egy párszor és hát...

2011. júl. 31. 02:53
 16/17 A kérdező kommentje:

tüptürüp93

és hallod , nem veszélyes egy kicsit?:D mer 8.ker gettó,romák stb,

2011. júl. 31. 13:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Madách Imre Gimn., nagyon szép, a suli és több lány jár, mint fiú, meg a suli is jó. De, ha tényleg ez alapján akarsz választani, akk tiszta hülye vagy, bocs.
2011. júl. 31. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!