Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kerüljem ki a csókot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kerüljem ki a csókot?

Figyelt kérdés
ha már 4x-re talizom egy sráccal de még nem szeretném hogy a csókra sor kerüljön akkor hogy késleltessem? valami ötletek? hogy kerüljem el ezeket a szitukat úgy hogy közben ne bántsam meg vele? és kérlek ne azt írjátok hogy miért nem akarom a csókot...még nem állok készen rá, ez a valódi ok.
2011. jún. 28. 22:35
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Am 21/l vagyok ugyhogy nem is értené szerintem a problémámat de én a késön érő kategória vagyok
2011. jún. 29. 09:57
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, mondd meg neki. Ha szeret bizti megérti és máshogy fogja fel. ;) segíteni fog.
2011. jún. 29. 11:01
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Vártam hogy vége legyen- Úgy értettem, hogy nem volt jó. A srác is fiatal volt, én is. Nekem az első csókom volt, neki már több, de akkor se volt jó. Konkrétan nagyon rossz volt. Semmi technika, csak folyt mindenfele a nyála. El is gondolkodtam rajta akkor, hogy ebben mit szeretnek az emberek. Semmi érzelem nem volt mögött mellesleg. Nekem csak akkor jó, ha szeretem a srácot.:)
2011. jún. 29. 11:27
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít hány éves vagy, az számít, hogy mit szeretnél.
2011. jún. 29. 12:17
 15/19 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó kommentelőnek adok igazat, nem számít hány éves vagy. Bár én még fiatal vagyok(15), én se csókolóztam még, sőt fiúm se volt.Na nem azért mert ronda vagyok, csak hát nem olyanok a srácok, akik (személyemnek) megfelelnek... meg inkább várok. na mind1. szóval az a lényeg, hogy szerintem ha elfordulsz tőle,akkor tuti meg fogja kérdezni, hogy mi a baj, vagy mért nem akarod. Akkor szépen el kéne neki mesélni, hogy te még nem nagyon csókolóztál. Hidd el, ha igazán szeret, akkor megérti, de ezt még tanítani sem kell, érzés után csinálja az ember :) Elrontani nem tudod. Na persze nem árt előtte rágózni, mert az leköti egy kicsit a nyálad, vagy valami ilyesmi. xd Nagyon remélem, hogy minden jól fog nektek sikerülni :)
2011. jún. 29. 22:22
 16/19 A kérdező kommentje:

köszönöm nagyon kedves vagy:))

én is drukkolok hogy majd megtaláld az igazit ha eljött az ideje:))

2011. júl. 1. 07:16
 17/19 anonim ***** válasza:
szerintem ha meg akar csókolni akkor húzódj el és mosolyogj. mondj neki annyit, hogy te nem akarod elkapkodni. és szerinted annál jobb lesz, minél többet vártok.
2011. júl. 2. 17:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Én az első csókon már átestem. Ne tudd meg mennyire féltem tőle...Nagyon. Ezt nem lehet tanítani. Meg kell érezni. Ha szereted a fiút és ő is téged, akkor rossz nem lehet. Szerintem elrontani sem tudod. De ha semmi képpen nem szeretnéd most akkor mondd meg neki. Ha szeret meg fogja érteni :):) Drukkolok neked és ne parálj az első csóktól!:)
2011. júl. 3. 01:10
 19/19 A kérdező kommentje:

köszi szépen :))

remélem igazad van:))

2011. júl. 3. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!