Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk ez mit jelent a ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ez mit jelent a ti szótárotokban?

Figyelt kérdés
3 sikeres randi és rengeteg chat-elés után a srác (26) képes volt tegnap - chaten - kijelenteni a következőt hogy: """Ő CSAK akkor menne el velem CSAK szexelni, ha én akarnám, meg én erőltetném""" Pfff... Akkor ez most mit jelenthet?? Miért tette oda azt a 2 ""CSAK"" szót - annyira furi, nem? Pedig eddig úgy tűnt tetszem neki, tök jól eldumáltunk mindenről, de tegnap először beszélgettünk intimebb témákról (ráadásul egy elég félénk srácról van szó, 5 hete ismerem, de még nem történt köztünk semmi, meg folyton nyavalyog h már mennyi lány átverte, és h ő már nem fog könyörögni senkinek, de már mennyire kanos, stb..:D) tudja jól hogy nem vagyok egy könnyen kapható csaj... szerintetek csak szexet akar vagy esetleg később többet(kapcsolatot), vagy akkor egyáltalán nem akar tőlem semmit? De sajnos én már totál belezúgtam:S Fordítsátok már le nekem ezt a mondatot légyszi!! 23/L
2011. jún. 28. 19:58
 1/8 anonim ***** válasza:
hát gondolom te kérdezted, mert magától nem mond ilyet az ember.. meg lehet nem akarja.. szóval.. kérdezd meg tőle. ennyi
2011. jún. 28. 20:01
 2/8 WhiteLabel ***** válasza:
Ez azt jelenti hogy addig nem fekszik le veled amíg te nem akarod, és egyébként meg mond el neki hogy te szereted, mert ebből a csak ból az jön le, hogy ő azt hiszi hogy te csak szexelni akarsz vele.
2011. jún. 28. 20:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Dehát chaten mindenki azt mond amit akar.....
2011. jún. 28. 20:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Most akarsz vele CSAK szexelni, vagy nem csak szexelni akarsz vele?
2011. jún. 28. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha jól értem a szituációt akkor vmi ilyesmit jelenthet: mivel tudja rólad, hogy nem vagy könnyen kapható, és (feltehetőleg) nem akar elveszíteni, fél kimondani, hogy szexelni akar, mivel nagy valószínűséggel otthagynád. Így hát ezt a döntést rád bízza. Csak ha te is akarod.

De az is lehet, hogy tudja mit érzel, nem akar megbántani, de ő csak szexet akar, és ehhez engedélyt kér: csak ha te is.

De ez sok mindent jelenthet kontextustól függően.

2011. jún. 28. 20:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem én hoztam fel a témát!!!! Ő hozta fel a témát hogy a mai csajok csak bunkó pasikat szeretik, azokkal mennek el szexelni, erre én mondtam én nem ilyen csaj vagyok! (- de persze ezt ő is tudja) Erre ő rákérdezett hogy vele elmennék-e. Én erre nem válaszoltam, majd egy pár perc után ő bedobta ezt a választ:S
2011. jún. 28. 20:07
 7/8 szamóca.. ***** válasza:

nem tudom nekem elég egyértelműnek tűnik, de lehet félreértelmezem:)

szerintem, a srác azt próbálta vled közölni, hogy ha Te szeretnéd, és kérnéd őt, akkor benne lenne simán szexbe, kapcsolat nélkül. de magától ezt nem fogja felhozni, erőltetni, kijátszani. ez nem jelenti hogy nem akar kapcsolatot.

2011. jún. 28. 20:24
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:))
2011. jún. 28. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!