Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem kellene említenem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki a tömegből kérdése:

Nem kellene említenem hogy milyen zenét halgatok?

Figyelt kérdés
Egy kicsit más zenét halgatok mint azok akikel nap mint nap beszélek (barátok ismerősök). Elég furcsán szoktak rám nézni a többiek ha véletlenül elfeletkezem magamról és fülhalgató nélkül kezdem halgatni a zenéim. Próbálom nem emlegetni ha ismerkedek, de előbb vagy utóbb feljőn mint téma, mivel nem szeretek hazudni igy egy az egyben megmondom hogy mi a helyzet. Ez után már máshogy kezel, és általában hamar ott is hagy. Pedig nincs rajtam semmi különleges vagy feltűnő, a viselkedésem is teljesen normális. Ennek lehet valami köze ahhoz hogy 17 vagyok és még nem volt barátnőm?
2011. jún. 28. 12:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ez tetszik. ne butáskodj, vállald fel amit szeretsz, ha a barátaid nem érdekli őket.. legalább nem vagy olyan mint a többiek.
2011. jún. 28. 13:42
 12/20 anonim ***** válasza:
előző vagyok. priviben küldenél nekem még ilyen zenéket?
2011. jún. 28. 13:46
 13/20 A kérdező kommentje:

13:46

oké egy pillananat és megy

2011. jún. 28. 13:59
 14/20 anonim ***** válasza:

Jajj, nincs ezzel a zenével semmi baj. Járj koncertekre, ismerkedj ott lányokkal.

A legjobb barátnőm gyűlöli a nemzeti zenéket, mégis már 6 éve jóban-rosszban egymás mellett vagyunk.

A barátság és a szerelem nem a zenén múlik, hidd el.

2011. jún. 28. 14:03
 15/20 A kérdező kommentje:

14:03

Köszönöm a tanácsot

Lehet hogy tényleg el kellene mennem valahová, tulajdonképpen nem is járok szórakozni.

2011. jún. 28. 14:11
 16/20 anonim ***** válasza:
ez a szám tényleg elég zúzós, de nekem tetszenek az ilyesmi zenék, szerintem semmi baj nincs vele. még ez a szám is kezd megtetszeni. nekem bejön ha egy fiú ilyesmiket hallgat. elegem van már a divatemberekből. de most komolyan ha Fluor hallgatnál szerintem AZ lenne a gáz. nincs ezzel semmi gond. :D 15/L
2011. jún. 28. 17:11
 17/20 anonim ***** válasza:
*t
2011. jún. 28. 17:12
 18/20 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Én sátánista black metalt hallgatok és katolikus suliban vagyok... ( oda vettek fel) hát nem vagyok a kedvencük de a papoknak sem xD.14/F
2011. jún. 28. 19:54
 19/20 anonim ***** válasza:

(Y) FUCKYEAH ZENE :D

http://www.youtube.com/watch?v=c0SrxSMHDmE

<- ajándék^^

Amúgy tényleg keresel egy lányt hasonló izléssel:D hidd el van egy pár:D

17L

2011. jún. 28. 21:57
 20/20 A kérdező kommentje:

21:57

Köszönöm a zenét kár hogy nem tudom megnézni :/. Igazából már nem tudom hogy tényleg keresnem kellene-e lányt vagy inkább várjak, nem hiszem hogy felnőttem volna ehhez. 17 évesen nem hinném hogy sok értelme lenne úgyis szakítanánk előbb vagy utóbb, nem?

2011. jún. 29. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!