Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem kellene említenem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki a tömegből kérdése:

Nem kellene említenem hogy milyen zenét halgatok?

Figyelt kérdés
Egy kicsit más zenét halgatok mint azok akikel nap mint nap beszélek (barátok ismerősök). Elég furcsán szoktak rám nézni a többiek ha véletlenül elfeletkezem magamról és fülhalgató nélkül kezdem halgatni a zenéim. Próbálom nem emlegetni ha ismerkedek, de előbb vagy utóbb feljőn mint téma, mivel nem szeretek hazudni igy egy az egyben megmondom hogy mi a helyzet. Ez után már máshogy kezel, és általában hamar ott is hagy. Pedig nincs rajtam semmi különleges vagy feltűnő, a viselkedésem is teljesen normális. Ennek lehet valami köze ahhoz hogy 17 vagyok és még nem volt barátnőm?
2011. jún. 28. 12:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Ez pontosan milyen zenét is jelent?

Amúgy a megoldás pofonegyszerű: olyanok körében nézelődj, akik szintén ezt a műfajt szeretik.

2011. jún. 28. 12:34
 2/20 A kérdező kommentje:
Hát igen, ott meg az a baj szerintük nem képviselem a müfajt normálisan, nem járok olyan ruhákban, nem hordom úgy a hajm... próbálkoztam már úgy is elég érdekes vége lett a dolognak xD
2011. jún. 28. 12:39
 3/20 anonim ***** válasza:

Egy ideig ez nálam is probléma volt, mert jöttek a hülye megjegyzések, hogy "És, te is téglát dobálsz a rendőrökre?" meg "Megnéznélek, ahogyan azt ordítod, hogy Vesszen Trianon!" de elengedtem a fülem mellett, és egy idő után abbahagyták.

A kölcsönös tisztelet az alapja. Ha te nem szoktad fikázni az ő ízlésüket, akkor a legközelebbi ilyen alkalomnál kérd meg őket, hogy ők se tegyék. Vagy legyen valami frappáns válaszod a "zaklatásra". Hidd el, abba fogják hagyni.

2011. jún. 28. 12:42
 4/20 A kérdező kommentje:

12:42

Nem szokásom fikázni senkit ha más zenét halgat mint én, Csak az a baj hogy ebben a hejzetben most nem tudom hogy merre kellene megindulni. Azokhoz akik az én zenémet halgatják vagy inkább eltitkolni és keresni egy átlagos lányt. Egyépként aki nem szokta ezt a zenét annak elhiszem hogy tényleg nagyon irritáló lehet.

2011. jún. 28. 12:48
 5/20 anonim ***** válasza:
Konkrétan milyen zenéről is van szó? Nekünk elmondhatod, nem is ismerünk.
2011. jún. 28. 12:58
 6/20 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=T9vqjF-Hz-4

kb ilyeneket halgatok mostanság

2011. jún. 28. 13:02
 7/20 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel baj, én is hasonlókat hallgatok, de nem szoktak nagyon fennakadni rajta. Aki meg mégis ezt teszi, azzal nem érdemes foglalkozni. Rengeteg más téma van a zenén kívül.
2011. jún. 28. 13:04
 8/20 anonim ***** válasza:
Ebből a műfajból is kereshetsz embereket, meg átlag lányokból is össze fogdoshatsz egyet-kettőt, nem ez lesz meghatározó.
2011. jún. 28. 13:11
 9/20 anonim ***** válasza:

hmm..Pedig magyarországon a legtöbb fiatal pont az ilyen zenéket hallgatja vagy discot.

Nálam is hasonló volt amúgy a helyzet, mert nálam meg az egész osztály iyleneket hallgat, meg hungarista számokat. nekem ezzel semmi bajom nem volt, de ők meg állandóan ezért fikáztak engem régebben, hogy nem egyforma az ízlésünk. Aztán mióta nem reagáltam rá, csak úgy eleresztettem ezeket a fülem mellett, azóta nem csinálják...ennyit kell tenni, ezek az emberek igen primitívek, akik ez miatt megítélnek valakit, hogy mit hallgat. gyerekes gondolkodásra vall. Ők abban lelik örömüket, ha emiatt rosszul érzed magad, felidegesítenek vele hogy ezzel cikiznek...Hidd el, ha látják, hogy hidegen hagy a dolog, nekik sem lesz buli, és befejezik...Nekem egy évbe tellt erre rájönni.

Szóval hajrá!

18/F

2011. jún. 28. 13:14
 10/20 anonim ***** válasza:
előző vagyok *Magyarországon. véletlenül kisbetűvel írtam, gyorsan gépeltem..elnézést!
2011. jún. 28. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!