Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ti szoktatok örömlányokh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti szoktatok örömlányokhoz járni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 22:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem.

Ha annyira dughatnékom lenne inkább lemennék egy szórakozóhelyre és pár pohár italárt kaphatnék vmi tinir.ibancot.

2011. jún. 27. 22:04
 2/11 anonim ***** válasza:
nem.
2011. jún. 27. 22:20
 3/11 A kérdező kommentje:
És miért nem ? Én már 6 éve járok, és nagyon rákaptam... Nekem nagyon bejön... Nem is vágytok rá ?
2011. jún. 27. 22:24
 4/11 anonim ***** válasza:
nem, valahogy úgy vagyok vele, mint a turkálós ruhával, nemkéne olyan cucc amit előttem már felhúzott magára 100ember. Emellett már leírtam h olcsóbban is lehet nőt venni.
2011. jún. 27. 22:36
 5/11 A kérdező kommentje:
én pl. úgy vagyok vele, hogy nekem a való életben nem jönne össze egy csaj (pedig egyáltalán nem vagyok lúzer). Több évet próbálkoztam, és mikor láttam, hogy 1000-ből nulla a sikerrátám, akkor kezdtem el fizetni is érte... Szóval van , akinek nincs választási lehetősége...
2011. jún. 27. 22:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha valóban nemvagy lúzer akkor nehogymár ne tudj összeszedni egy részeg vagy betépett csajt egy partyn. Vagy esetleg elkéred fatertől a bmw-t h legyen mivel villogni a kisribancok előtt. Mondjuk ismerettségi körömben vannak olyanok akik egyáltalán nem rászorulásból csupán kíváncsiságból próbálták ki milyen amikor fizetnek a szexért.
2011. jún. 27. 23:12
 7/11 A kérdező kommentje:
Fateromnak nincs bmw-je. Ezt a party ribancokat csípünk fel dolgot már sok mindenkitől hallottam, de nekem élőben soha nem jött még össze. Mindenik lepattintott eddig (pedig tényleg nincs L betű a homlokomon)
2011. jún. 27. 23:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Amúgy írj már valami konkrétumot erről az örömlány témáról, mert így, hogy mondod elkezdte kicsit érdekelni a fantáziámat. Házhoz megy vagy te mész hozzá? Mennyibe kerül kb? Milyen érzésed volt az első qrvázás után? Ismerőseid tudják? Ha lenne párkapcsolatod elmondanád a partnerednek h tettél ilyet a múltban?
2011. jún. 27. 23:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát figyelj, nem feltétlenül én szeretném feltétlenül felkelteni az érdeklődésedet a téma iránt, de ha rászánod magad, akkor úgyse az én válaszaim lesznek majd a döntőek. Van lehetőség arra, hogy te mész hozzá, de ő is meglátogathat, ha van szabad kecód, ilyenkor viszont az utazási költséget neked kell állni. Van még az az opció is, hogy szállodába mentek, vannak szállodák, ahol lehet ilyen célból 1 órára is szobát bérelni, de ez megint plusz költség. Az árak változnak, több kategória is van. Vannak az út szélén álló lányok (ezeket nagyon nem ajánlanám), akiknél 4-5 forintért már van aktus. Akkor van a középkategória, ezek kecóban fogadnak (vagy házhoz mennek), ez már egy okésabb kategória, és kis keresgélés után igen szép lányokat is találhat az ember. Az árak jelenleg 15 rugótól indulnak, én innen mennek felfelel attól függően, hogy milyen extrát veszel igénybe. Aztán van a luxus kategória, itt nagyjából 1000 eurótól indulnak az árak, ez egy zártabb , exkluzívabb kör, ezeket a lányokkal nehezebb kapcsolatba lépni. Az élménnyel kapcsolatban... Hát olyan felemás... A barátnő feeling, szenvedély, érzelmek hiányzanak, közben elég gépies az egész, ugyanakkor viszont lehetőség van, hogy tök jó csajokkal együtt legyen az ember... Én már régóta csinálom, szóval hozzászoktam, az elején még poénosabb volt, most már kissé kezdtem beleunni a dologba. Meg mostanság az is előfordul, hogy kimondottan szarul érzem magam egy-egy aktus után, mert olyan üres az egész... A haverok mind tudják, mivel egy nyitott, művész közegben mozgok, ahol ez nem jelent gondot... Van ,hogy közben együtt is elmegyünk ilyen helyekre. Az előző barátnőmnél volt ilyen tapasztalatom, hogy elmondtam a dolgot. Nála nem jelentett problémát, mert ő egy nagyon nyitott lány volt, de a legtöbb lánynak problémát jelentene, ha elmondanám, lehet néhányan meg is undorodnának tőlem
2011. jún. 27. 23:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Még nem, majd ha egyszer lesz elég pénzem.
2011. jún. 28. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!