Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek teccem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek teccem neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki teccik nekem, diszkóban együtt táncoltunk, meg kérdeztem tőle hogy szabad-e. Úgy gondolom ez arra utal hogy valamilyen vonzalom van benne is irántam.

Viszont ami minden bátorságom elvette, hogy megkérdezzem egy randival kapcsolatban az alábbi volt: buliban barátaim és a lány már kicsit piásak voltak, mikor haver ilyen kijelentést tett: ,, Úgy sem mered megcsókolni...''

Erre ő azt mondta, meg ne merjem csinálni.

Az a baj, hogy még félrészegen sem engedett. Na akkor most szerintetek bejövök neki?

2011. jún. 27. 21:38
 1/9 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem odarini hogy a szabad-e kérdésre igen volt a válasza
2011. jún. 27. 21:41
 2/9 nckf,hskfhuelaksfd ***** válasza:
sztem csak nem akart megbántani azért volt igen a válasza
2011. jún. 27. 21:59
 3/9 anonim ***** válasza:

azis lehet hogy szégyellős,hányévesek vagytok?

18/L

2011. jún. 27. 22:00
 4/9 A kérdező kommentje:
16 évesek vagyunk
2011. jún. 27. 22:11
 5/9 anonim ***** válasza:
nem, nem jössz be neki
2011. jún. 28. 00:09
 6/9 A kérdező kommentje:
:C
2011. jún. 28. 00:19
 7/9 A kérdező kommentje:

jézus utso válaszolo...

ezzel a lelkembe tiportál :(

legalább kiábrándulok

2011. jún. 28. 00:21
 8/9 A kérdező kommentje:

BÁÁÁÁÁR

mivel az egész város róla pletykált egy igen kényes témában az is benne van a pakliban hogy csak nem akar ujra kavarni

2011. jún. 28. 00:22
 9/9 anonim ***** válasza:
félrészegen még én sem engedem bárkinek, csak ha tényleg tetszik. bár én nagyon nem is táncolok olyannal, aki legalább külsőre nem jön be. ahhoz már nagyonnagyon részegnek kell lennem.
2011. jún. 30. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!