Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudhatom, hogy teccem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhatom, hogy teccem neki?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és van egy srác, akivel nem rég ismerkedtem meg, azóta beszélünk fészen és eegyütt járunk futni is... és nagyon teccki nekem! de nem tudom hogy ő mit érez irántam.. de nem szeretném csak ugy simán odalökni neki, hogy: szia nagyon teccel meg minden, mert félek, hogy utánna máshogy fog rám nézni (a rossz értelemben..) és már barátkozni se akar velem.. valami finomabbmódszer kéne.. amiről nem nagyon jön rá, hogy teccik nekem.. tudnátok segíteni?
2011. jún. 4. 17:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Markolj rá... Ha elkezd duzzadni, akkor BINGÓ
2011. jún. 4. 17:39
 2/2 anonim ***** válasza:

17:39 te egy állat vagy :D. Véletlenül hozzá simulsz egy

kicsit alig észre vehetően, de úgy csináld mintha tök

véletlen lett volna,ha rád nézz mit ha észre vetted volna

hogy meglökted.

2011. jún. 4. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!