Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kérdésem:honnan tudhatom, hogy teccem neki vagy bejövök neki?
csak igy nem is ismeritek egymást, életetekben nem beszéltetek, de köszöntök egymásnak mindig, ahányszor találkoztok? ez hogy van?
amugy meg valószinu igen, tetszel neki, csak mivel ö a fiatalabb nem mer lépni, tedd meg az elsö lépést, és rárabol a lehetöségre ha igazam volt ;)
17*f
Mikor tanuljátok már meg h a teTSZem nem két C!!!!!!!!ahogy a szeretsz sem!!!áááh istenem!!
Kérdésedre a válasz:
Próbálj meg vele beszélgetni,ismerd meg...mert innen még nem lehet levonni következtetést, nem tudhatjuk mit gondol -.-
Angel
a suliról , tanárról bármiről.. menj oda hozzá mond neki h szia
hogy vagy ma?
és a többi jön..
Angel
rendben.Köszi mindenesetre.
Remélem csak lesz vmi.
hát elöször is beszélj vele, és ha látod rajta h örül, meg minden, meg van kedve beszélni neki is veled, akkor ha jól kijöttök, simán elhivhatod szerintem :p
amugymeg ebböl igy amennyire én le tudom venni, tetszel neki :) sok sikert, csak bátran.. ;)
17*f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!