Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok egy szociofób fiúval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy szociofób fiúval?

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 08:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha nagyon gyakoriak a pánikrohamai, akkor nem hiszem. De ha tőlem is azt kapna, akkor végképp nem. Na meg attól is függ, hogy 'mire' szociofób, mert vannak olyanok, akik a telefonálásra, alvásra, evésre, ivásra, valakik pedig pl. emberek előtt szereplésre, megnyilvánulásra, az emberek előtti beszédre. Ha szeretném, lehet hogy járnék vele, de csak egészséges kereteken belül. Azt hiszem, az úgymond könnyebb esetekkel járnék, ha tényleg meglenne a szerelem.
2011. jún. 27. 09:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az a csaj is "ketyeg",aki ilyet keres.
2011. jún. 27. 10:20
 3/9 A kérdező kommentje:
minden társasági esemény: party, vásárlás, étterem, beszélgetés, szereplés, stb
2011. jún. 27. 10:33
 4/9 anonim ***** válasza:
én nem
2011. jún. 27. 10:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Az azért eléggé letörne.. engem legalábbis. :/ Én sem vagyok egy nagy társasági ember, de szerintem besokallnék ha minden helyzetben pánikroham törne rá. Egyébként van erre kezelhető gyógymód. Azt megkérdezhetem, hogy te magad vagy-e szociofób, vagy csak érdekel a téma?
2011. jún. 27. 10:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Én magam vagyok de már kezelés alatt állok
2011. jún. 27. 10:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok megint. Szerintem aki szeret téged az úgy fog elfogadni, ahogy vagy. :) A kövér embereknek is van párjuk, akkor a szociofóboknak miért ne lehetne? Esetleg ott ahol kezelnek, megpróbálhatnál veled egykorú szociofób lányokkal megismerkedni, lehet hogy tök jól kijönnétek.
2011. jún. 27. 10:51
 8/9 A kérdező kommentje:
A szociofób lányok lemorzsolódnak, mert ugye ők így is tudnak maguknak párt találni...
2011. jún. 27. 12:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt megkérdezhetem, hogy hány éves vagy, és hogy mennyire erős a betegséged? Szerintem is lenne olyan lány, aki szeretne.
2011. jún. 27. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!