Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha össze akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha össze akarnak hozni egy lánnyal, de én nem akarom őt?

Figyelt kérdés

Ő már korábban nézett suliban, és felvett facebookon, néha rám is írt, én kedvesen, de szűkszavúan válaszolgattam neki. Aztán közös társaságba kerültünk, és váltottunk pár szót, de nem léptem felé.

Most elhívott moziba az egyik barátnője, mennék én, ő, a barátnője meg annak a barátja. Ez azért gyanús, de belementem. Mondják néhányan, hogy nem rossz csaj, nem akarok viszont tőle semmit, mert nem annyira tetszik (belsőre sem), meg a haveromnak ő jön be, de szívesen moziznék egyet. A karib tenger 4-et néznénk, nemtom mennyire romantikus :\ De nem tudom hogyan utasítsam vissza finoman. Azt nem mondhatom, hogy hé ne hívj randira.

2011. jún. 26. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:

meg kell tanulnod visszautasítani valaki közeledését udvariasan, kulturáltan, hogy ne legyen bántó.

légy vele nagyon kedves. nem baj ha füllentesz, ilyenkor udvarias lehet: mondd, hogy sajnos már van valaki aki iránt érdeklődsz, egy másik lány tetszik. de egyébként őt is kedveled, és vonzónak találod. utasítsd vissza miközben bókolsz:) csak egy tipp. nem gáz valakit lerázni. csak tudni kell kedvesen. legalább megtanulod.

2011. jún. 26. 23:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Nézd a filmet, és ne a lányt. Csak érteni fogja.
2011. jún. 26. 23:07
 3/7 Solarian ***** válasza:
Felé se nézel, a közelében unott tekintet, és jeges kisugárzás. Engem moziba se mert elhívni és 3 hét után leszállt rólam.
2011. jún. 26. 23:48
 4/7 anonim válasza:
Szerintem közöld vele és célozgass arra, hogy csak barátok... az azért nem olyan nagy visszautasítás, és mégis rájön, hogy te semmit sem akarsz tőle. amúgy én a helyedben a haverodat küldeném el a randira..:D
2011. jún. 27. 08:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Angel, ez jó :D gyorsan meg is beszélem :D
2011. jún. 27. 13:25
 6/7 anonim válasza:
Szívesen.:) Na mesélj.. milettavége a dolognak?:)
2011. júl. 6. 13:15
 7/7 anonim ***** válasza:
na, remélem, sikerült. én is ebben a helyzetben vagyok, a társaság áll három párból, vagyok én egyedülálló nőként, plusz egy srác, egyedülálló férfiként. természetesen, milyen "szuper" ötletük támadt a többieknek? hát akkor nekünk is össze kéne jönnie. a nagy francokat. az illetőnek kb. harmadannyi IQ-ja van, mint nekem, csúnya, primitív, hajléktalannak öltözik, hülyeségeket beszél, inkább taszít. a múltkor rákérdezett az egyik barátnőm, hogy a K nem jön be? mondtam, csöppet sem, de nem úgy veszem észre, hogy felfogták. emberke baromira idegesít, az meg főleg, mikor próbál kedves lenni. ne legyen, mert szerintem neki is ajánlgatták, hogy akkor jöjjünk össze, holott nálam egy hangyányi esélye sincs.
2011. szept. 16. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!