Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönnek a gitáros pasik?
Azért azt nem mondanám hogy minden 2. vagy 3. ember TUD gitározni...maximum próbál :D
Szerintem amúgy kiábrándító ha valaki ezt csajozásra akarja használni, vagy felvágni vele. Sőt, undorító...már itt is egy csomó ilyen kérdés volt hogy a csajok szeretik-e a gitáros pasikat, meg lehet-e vele csajozni. Ha 30 csaj válaszoló azt írta volna hogy nem, undorító és rossz amikor egy pasi gitározik, esélyed sem lenne, akkor fogadok már nem is szívesen gitároznál...nem azért kell gitározni mert ez bejön a csajoknak hanem mert szereted a zenét és jó átadni magad az egésznek. Mivel 8 éve gitározol gondolom hogy 8 évesen még nem azért kezdtél el hogy na majd később lehet vele csajozni...csak szerintem akkor tök mindegy. Ha nem vagy helyes és kedves, akkor akármilyen hangszeren lehetsz profi, nem fogsz kelleni a lányoknak.
09:56-részben egyetértek, de valamiben nincs igazad.
Kérdező, szerintem se akard "felhasználni" a zenét csajozásra. A zene az zene, azt szeretni kell, és önmagadat is kifejezheted ez által. :)
"Ha nem vagy helyes és kedves, akkor akármilyen hangszeren lehetsz profi, nem fogsz kelleni a lányoknak."
Na ezzel viszont vitatkoznék. Ha a legtriviálisabb megközelítésből nézzük: a legcsúnyább zenészeknek is van barátnője/barátja. Ha kiemelkedsz valamiben és látszik is a kisugárzásodon, hogy te tudsz valamit, az elragadja az embereket. Ja és a nők mindig is szerették azokat a pasikat, akik kiálltak mások elé. Tök mindegy, h h néz ki, ha van elég mersze kiállni és megmutatni, h mit tud...na azt kajálják. :))
Úgyhogy zenélj továbbra is - a magad kedvéért, és ha van elég merszed, mutasd ezt meg másoknak is, be fog jönni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!