Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon, de nagyon tetszik egy fiú! De szinte semmit sem tudok róla. És fogalmam sincs, hogy mit kellene tennem, h közelebb kerüljek hozzá! Mit kellene tennem, hogy észrevegyen?
talán szólítsd meg, menj oda hozzá... biztos van vmi közös dolgotok: suli, lakhely, bulik... akármi. vagy intézd el h tudjon róla h bejön neked, aztán hátha kezdeményez ő :D
bár én is így voltam a barátommal a megismerkedésünk előtt... nem is ismertem, csak 1-2x láttam buliban, de nem mertem odamenni hozzá,láttam képeken is és tök megtetszett :) csak mivel nem is nagyon láttam, idővel lemondtam róla... de a sors egyszercsak összehozott vele, ráadásul ő jött oda hozzám először :) szóval néha lehet elég csak hagyni, hadd alakuljanak a dolgok maguktól :)
Hu,ez furcsa...Én is így vagyok vele!!!
Fiú vagyok és tetszik nekem is egy csaj,én se tudok róla semmit.Ugyanúgy én is egy iskolába járok vele,csak az a baj,hogy (ahogy leírtad) kicsit FÉLÉNK vagyok,és nekünk is van pár közös ismerősünk...xDxD
Hol is laksz? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!