Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Nektek mi jön be?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nektek mi jön be?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból.Leginkább 14-17 éves fiúk válaszai érdekelnének,lécci kort is írjatok:)

1.Ha egy lány kedves,kissé visszafogotabb,csöndesebb,sokat mosolyog vagy ha egy lány közvetlen,sokat pörög,nevet és viccelődik?

2.Ha egy lánynak hosszú vagy rövid haja van?És göndör vagy egyenes?

3.A szemüveges vagy szemüveg nélküli lányok?

4.A sovány testalkatúak,vagy a kicsit húsosabb lányok csak legyen nekik mellük és popsijuk?

5.Öltözködésileg a magassarkús,nagyon nőies vagy a kicsit nőiesebb,de sportos tornacsukás?

2011. jún. 26. 18:05
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

1 kedves visszafogott

2 husszú egyenes

3 mind1

4 sovány

5 sportos

2011. jún. 26. 18:08
 2/10 anonim ***** válasza:

1. közvetlenebb, szeret nevetni és viccelődni

2. hosszú és egyenes, de göndör is jó

3. szemüveg nélküli, de igazából mind1

4. kicsit teltebb, de ne legyen kövér

5. igényesen öltözködjön és adjon magára, de ne túlzottan

Remélem a 19 éves korommal nem lógok ki a sorból :D

2011. jún. 26. 18:21
 3/10 Falko ***** válasza:
25%

1. életvidám, őszinte, tevékeny, vadmacska

2. leginkább a félhosszú a nyerő és nem baj, ha esetleg van benne egy kis szín

3. mindegy

4. sovány; nagy popsi és nagy mell kizárva

5. sportos, dorcós, akármi, csak ne magassarkú

23, de biztosíthatlak 17 évesen is ugyanígy vélekedtem :)

2011. jún. 26. 18:27
 4/10 valaki a tömegből ***** válasza:
75%

1 sokat pörög nevet viccelődik

2hosszú hullámos

3mind egy

4nem szeretem az agarakat

5acélbetétes bakancs a nyerő :D

17/f

2011. jún. 26. 19:26
 5/10 anonim válasza:
75%

Csak kíváncsiságból.Leginkább 14-17 éves fiúk válaszai érdekelnének,lécci kort is írjatok:)

1.Ha egy lány kedves,kissé visszafogotabb,csöndesebb,sokat mosolyog vagy ha egy lány közvetlen,sokat pörög,nevet és viccelődik? visszafogott

2.Ha egy lánynak hosszú vagy rövid haja van?És göndör vagy egyenes? teljesen mindegy

3.A szemüveges vagy szemüveg nélküli lányok? mindegy

4.A sovány testalkatúak,vagy a kicsit húsosabb lányok csak legyen nekik mellük és popsijuk?legyen egykis hús rajta

5.Öltözködésileg a magassarkús,nagyon nőies vagy a kicsit nőiesebb,de sportos tornacsukás? mindegy

2011. júl. 2. 21:01
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

1. mind1

2. mind1

3. mind1

4. mind1

5. mind1

én nem válogatok ha csak szexre kell.

2011. júl. 2. 21:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

1. kedves és kissé visszafogott, mindenképpen mosolygós és tudjon viccelődni is.Mindig a helyzetnek megfelelően viselkedjen , de soha ne hívja magára a figyelmet túlzottan.

2. Hosszú és egyenes

3. mindegy

4. a kettő közötti.Legyen mit fogni.Popsi legyen kerek.

5. tudjon hordani mindkettőt .

28/f

2011. júl. 2. 21:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez most nem úgy működik hogy most nekem olyan csaj kell akinek nagy segge van nagy melle szőke, egyenes legyen a haja mindig nevessen kék szeme legyen NEM :)! Én felőlem lehet feketehajú szőke, nagymellű... Csak tetszen! De amúgy nekem olyan csajok jönnek be akik kedvesek, szeretnek bulizni, nem mondják a szexre azt hogy fújj nem azt mondom hogy legyen k.rva hanem hogy legyen kicsit nyitotab, őszinte, bátor, és még azokat a lányoakt se szeretem akik mindíg arra várnak hogy na aza pasi jól néz ki és nem tesznek érte semmit tudom hogy mi nekünk férfiaknak kellene kezdeményezni ezzel csak azt akarom modnani hogy legyen határozott elszánt lány aki mer tenni valamit a jövőjéért de ezeket még sorolhatnám tovább de mint mondtam ez személyiságfüggő :)
2011. júl. 2. 21:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja és 15/F
2011. júl. 2. 21:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Egyik előzőnek igazat adok, mindig valakin megfog valami... meg legyen önmaga, ne egy jelmezt vessen magára, hogy te most visszafogott leszel és akkor bejössz majd nekem... xD ez nem így működik.

De azért leírom az "ideálom":

1, mindkettő bejön, de inkább az előbbi, ne legyen "nagy dumás"

2, rövid egyenes

3, mindegy, összképtől függ, de inkább szemüveg nélküli

4, mindegy, jelenleg inkább deszka barátnőm van, mint teltebb, de persze az utóbbi jobb

5, sportos

17f

2011. júl. 2. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!