Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hódítás betegség alatt is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hódítás betegség alatt is?

Figyelt kérdés
Lassan egy hónapja hogy megismerkedtem egy lánnyal, de még nem járunk. Ezelőtt hetente többször is találkoztunk, de most megbetegedett és valószínű több mint egy hétig nem láthatom. Mit gondoltok hogy folytathatnám a "hódítást" ebben a helyzetben? Válaszotokat előre is köszönöm! 19/F
2009. márc. 25. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Például látogasd meg, vigyél neki virágot. Nagyot dobna a hódítási procedúrán
2009. márc. 25. 19:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Írj neki sms-t, hívd fel, mondd neki h gyógyuljon meg mert szeretnéd már látni.
2009. márc. 25. 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jól esne neki ebben a "gyengélkedő" helyzetben az a tudat, hogy nem felejtkeztél meg róla.Lehet ugyan, hogy nem találkozna veled szívesen ebben az állapotban de azért viccesen megkérdezhetnéd, hogy mit szólna hozzá ha meglátogatnád és vinnél neki csokit vagy amit szeret.Ha igent mond akkor az jó alkalom egy beszélgetésre együttlétre ha meg nemet akkor meg mondd azt, hogy majd legközelebb.Msn ami ilyenkor szóba jöhet még ha van rá lehetőség de a legjobb és egyben legnehezebbnek tűnő a telefonhívás ahol elmondhatod, hogy hiányzik és örülsz,hogy hallhatod újra a hangját.

remélem segíthettem 17/l

2009. márc. 25. 19:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Látogazsd meg vagy küldj neki vmit.De ez az idő alatt gondolkozhatsz is a következő dobásodon..a hódításon
2009. márc. 25. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne zalasd azt akarod hogy mág jobban le pusztuljon!!igy is beteg azt hiszi szarul néz ki meg ilyenek ne fájtisd a szivát!!hivd fel hogy hogy van azt kész!!!
2009. ápr. 10. 15:44
 6/6 anonim válasza:
53%
Nem akarlak elkeseriteni, de én annak idején így ráztam le a pasikat:D Remélem nálad nem ez a helyzet, de ne ronts rá, ha lehet!!!! Hívd fel, kérdezd meg, hogy van, vigyél-e neki valamit, mondjuk egy kis kiwit, vagy narancsot, ha bármire szüksége van, nyugodtan hívjon fel, de ne vidd túlzásba. Ha azt mondja, hogy nem kell, akkor hagyd, mondd meg neki, ha meggyógyult jelentkezzen és akkor ugyis tudod, hogy mi a helyzet:) Nem akartalak lelombozni, ne haragudj:)
2009. máj. 8. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!