Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Klasszikus párkeresés - Szerintetek van még olyan lány, aki erre vevő lenne?
Szóval nem az, hogy diszkóban, kocsmában találkozunk, 10 perc múlva nyaljuk egymást és még aznap este durr bele a WC-ben. Utána másnap bejelöljük egymást a faszbúkon, hogy járunk, de egy értelmes szót nem tudunk egymáshoz szólni.
Ehelyett randi, virág, beszélgetés, együtt töltött idő, egymás megismerése, törődés, elfogadás, szerelem.
Előfordulhat ilyesmi a mai világban, vagy csak hiú ábránd, és túl régimódi vagyok?
27/F
Az a baj, -ha már általánosítunk-, hogy nektek fiúk, meg plázamaca kell, aztán csodálkoztok, hogy az meg a pénzre hajt. Nem NŐket próbáltok felszedni, hanem csajokat, meg tinicsitriket. És levonjátok a következtetést, és kiterjesztitek az eredményt a NŐkre is.
Mindig is csalódtam a pasikban, mert nem tudnak udvarolni, vagy csak megjátsszák egy ideig, aztán ha biztos a helyük, már csak meresztik a s*ggüket, és nem tesznek semmit a kapcsolatért. Erre jön valaki, és benyögi, hogy márpedig én (is) hazudok, és csak a pénz kell. Az ilyeneket le tudnám köpni!
én is szívesen köpködnék, mert kicsit elegem van a pasik nyafogásából,hogy "a nőknek csak a pénzpénzpénz számít" térjetek már észhez! ez mekkora általánosítás már! én pl pont lesz*rom a pénzes pasikat, mert attól nem lesz jobb ember, szórakoztatóbb társaság vagy egyáltalán figyelmesebb velem. és hányingerem van a mostani "pasiktól" is, akikre ráborult a parfümöspolc és egy észjátszós divatmajom, márpedig most már szinte csak ilyennel találkozom!
pedig én csak 20 éves vagyok, ha már én nem találok párt több,mint egy éjszakára mondjuk, az azt jelenti,hogy nagyobb az IQ-m,mint egy növénynek és egy p*csagatyám sincs a replayből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!