Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Klasszikus párkeresés - Szerintetek van még olyan lány, aki erre vevő lenne?
Szóval nem az, hogy diszkóban, kocsmában találkozunk, 10 perc múlva nyaljuk egymást és még aznap este durr bele a WC-ben. Utána másnap bejelöljük egymást a faszbúkon, hogy járunk, de egy értelmes szót nem tudunk egymáshoz szólni.
Ehelyett randi, virág, beszélgetés, együtt töltött idő, egymás megismerése, törődés, elfogadás, szerelem.
Előfordulhat ilyesmi a mai világban, vagy csak hiú ábránd, és túl régimódi vagyok?
27/F
Hát, én örülnék ennek.
Nem vagyok romantikus, így azért a klasszikus romantikus udvarlás nem jön be, de szerintem is meg kell ismerni a másikat.
12:31, idióta nőkkel lehetsz körülvéve.
12:20 voltam
létezik ilyen férfi a Földön????? :O
azt hittem már rég kihaltatok és én meg egyedül halok meg sok macska társaságában. mondjuk még van rá sansz, ha csak te vagy ilyen :D
20/L
"Nem haltunk még ki, csak kisebbségbe kerültünk."
Sajna :(
Azért hozzáteszem, hogy ez még közel sem elég (nekem). Exemnél megvolt az udvarlás meg minden, de amint elnyerte a szívem, és biztos lett a dolgába, átment tapló bunkóba, és soha többet nem láttam viszont azt a kedves pasit, aki udvarolt, meg virágot lopott nekem :(
23:39 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!