Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Klasszikus párkeresés -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Klasszikus párkeresés - Szerintetek van még olyan lány, aki erre vevő lenne?

Figyelt kérdés

Szóval nem az, hogy diszkóban, kocsmában találkozunk, 10 perc múlva nyaljuk egymást és még aznap este durr bele a WC-ben. Utána másnap bejelöljük egymást a faszbúkon, hogy járunk, de egy értelmes szót nem tudunk egymáshoz szólni.

Ehelyett randi, virág, beszélgetés, együtt töltött idő, egymás megismerése, törődés, elfogadás, szerelem.

Előfordulhat ilyesmi a mai világban, vagy csak hiú ábránd, és túl régimódi vagyok?

27/F

2011. jún. 25. 11:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Amúgy ja, szerintem odaállítanék egy szál rózsával/csokorral az arcombaröhögne és felhívná a barátnőit hogy mekkora sügérrel randizik.
2011. jún. 25. 12:31
 12/23 anonim ***** válasza:

Hát, én örülnék ennek.

Nem vagyok romantikus, így azért a klasszikus romantikus udvarlás nem jön be, de szerintem is meg kell ismerni a másikat.

2011. jún. 25. 14:11
 13/23 anonim ***** válasza:

12:31, idióta nőkkel lehetsz körülvéve.

12:20 voltam

2011. jún. 25. 14:24
 14/23 anonim ***** válasza:

létezik ilyen férfi a Földön????? :O

azt hittem már rég kihaltatok és én meg egyedül halok meg sok macska társaságában. mondjuk még van rá sansz, ha csak te vagy ilyen :D

20/L

2011. jún. 25. 21:00
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem haltunk még ki, csak kisebbségbe kerültünk. :)
2011. jún. 25. 21:42
 16/23 anonim ***** válasza:

"Nem haltunk még ki, csak kisebbségbe kerültünk."

Sajna :(

2011. jún. 25. 23:39
 17/23 anonim ***** válasza:

Azért hozzáteszem, hogy ez még közel sem elég (nekem). Exemnél megvolt az udvarlás meg minden, de amint elnyerte a szívem, és biztos lett a dolgába, átment tapló bunkóba, és soha többet nem láttam viszont azt a kedves pasit, aki udvarolt, meg virágot lopott nekem :(

23:39 voltam

2011. jún. 26. 00:24
 18/23 anonim ***** válasza:
15%
Erről csak ti nők tehettek. Nem igénylitek az udvarlást, hiába mondjátok h igen. Csak külsővel és pénzzel lehet titeket megfogni.
2011. jún. 26. 07:36
 19/23 anonim ***** válasza:
én pl 2 éve amolyan "csajozós" voltam, 17-18 évesen mindig akadt valaki, igaz elég liberális világszemléletem is volt. És bizony, a csajoknak tényleg ez kell, első randin nem is 2. talin megcsókolni, és a helyzet adja magát a szexhez. Ha normálisan elbeszélgetsz vele, az ne elég "érdekes" se "nem férfias" ez ilyen, vicces macsónak kell lenni sajnos, és én nem vagyok az ezért nincs is senkim:D
2011. jún. 26. 15:08
 20/23 anonim ***** válasza:
és igen, a ti nők tehettek róla, hogy a palik ilyenek... van 1 jelentős réteg, akik nyomják ezt a felületes "nagy vagány" "stílust és dumát" a divatos szófordulatok ( tesó....) divatos "hobbik" ( hajogyári....) ti meg bedőltök ennek a többség
2011. jún. 26. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!