Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a csaj azt mondja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a csaj azt mondja, hogy nem szeretne most kapcsolatot senkivel, az mit jelent?

Figyelt kérdés

1.Kéreti magát

2.Nem jövök be neki.

Hölgyek válaszát is köszönöm.

Amúgy rendes lány, nem hiszem, hogy ribanc lenne.

2011. jún. 24. 21:35
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
A barát kifejezés is hüjeség.Ha nem jön be valaki, akkor az egy átlagos ember,nem egy barát.Vagy ha már az, akkor barát és barát között is van különbség...
2011. jún. 24. 21:50
 12/24 napietus ***** válasza:
nem minden nő idióta :) pl. én az ilyen dolgokban mindig egyenes vagyok, sok pasi meg pont ezt tartja tú nyersnek. én is mondtam ilyet, úgy is volt. szexelnem volt kivel, de amúgy abban az időszakban semmi szükségem nem volt párkapcsolatra. nem hitték el, pedig igaz volt...szóval ezt csak arról, ki is kombinál...
2011. jún. 24. 21:50
 13/24 szamóca.. ***** válasza:
100%

napietus, ezt hiába mondod nekik. sosem fogják elhinni.

próbáltam már én is meggyőzni az embereket, itt is, máshol is, hoyg van még nő (één) aki megmondja ha nem akar semmit, de közölték hogy most is hazudok:D ha meg mégis egyenes nőbe botlanak, akkor meg ő bunkó és megaláz, és szemét.

kérdező: nem mindig ilyen bonyolult minden, néha an ők is azt mondják amit akarnak. ha pedig a te esetedben mégserm, a válasz akkor is nyilvánvalóan ott van: te nem kellesz. neked pedig ennyi a lénydeg.

2011. jún. 24. 21:54
 14/24 anonim ***** válasza:

hát igen a női ész bonyolult!!!

ezért nem a férfiaké!!!

XD

2011. jún. 24. 22:14
 15/24 anonim ***** válasza:
Én mondok neked valamit,ha elnyered a bizalmát,akkor van esélyed,ugyanebben a cipőben jártam,én hódítottam!!!sok sikert!:)24F
2011. jún. 25. 06:43
 16/24 A kérdező kommentje:

Na nem adom fel, az tuti, én is voltam már kilátástalanabb helyzetben is.A csajnak volt faszija + konkurenciám is volt.

De az igaz, hogy az a hóditás kb 5 hónapig tartott, de megérte....Most is meg fogja érni... :)

2011. jún. 25. 12:51
 17/24 szamóca.. ***** válasza:
nem szeretem az olyan embereket akik nem értik a nem szó fogalmát.
2011. jún. 25. 12:53
 18/24 anonim ***** válasza:
Feleslegesen erőlködsz, így csak erőszakosnak fogsz tűnni... Most nem szeretnék kapcsolatot. Ennek melyik részét nem érted?
2011. jún. 25. 12:53
 19/24 A kérdező kommentje:
Én meg nem szeretem a Szamócát :)
2011. jún. 25. 13:18
 20/24 szamóca.. ***** válasza:
100%

még jó.

épp az ilyen típusú pasik miatt tűnnek a nők "bunkónak" és "szemétnek". ha nem érted a finom célzást, a végén a p*csába leszel elküldve:)

2011. jún. 25. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!