Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megismertem egy pasit, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy pasit, és miközben beszéltünk, táncoltunk, csókolóztunk (szórakozóhelyen ismertem meg), sokat kacsingatott. Ez mit jelent? :D

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 20:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%

És még csodálkoztok, hogy az összes nőt k.rvának nézzük? És még hülye is vagy, mert ennyire nem fogod fel, hogy vajon mit akart. Na vajon mit?

Ha valakit lesmárolsz pár óra ismeretség után, az biztos, hogy nem feleségül akar venni, hanem jól megdugni, hogy másnap már az arcodra se emlékezzen.

2011. jún. 25. 11:55
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
perszehogy nem emlékszik rá. te emlékeznél egy olyan arcra,ami 10 percig a szádban volt,aztán a farkad takarta,aztán a sok g*citől nem látni semmit. Nem lehet megjegyezni egy ilyen kapcsolatban.
2011. jún. 26. 21:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Miért cseszegetitek? Gondoljatok bele.Van nektek egy nettó 200.000Ft os állásotok.Viszont a lány ennek a többszörösét is meg tudja majd az egyetemi évei alatt keresni, amint felköltözik Budapestre, mert:

1 dugás extrák nélkül, tehát nincs análszex, se pisi kaki, fétis domina... nos ez a mai árfolyamon minimum 10.000Ft egy normális, nem útszéli ku.rvánál. A kérdező mondjuk hétvégét leszámítva minden nap "dolgozik" és mondjuk napi 5 vendéget fogad az említett tarifával, akkor az napi 50.000Ft ami havi 20 munkanappal számolva kerek 1 millió forint nettó bevételt jelent. Melyikőtök mondhatja el,hogy évi 12 milliós kereset van neki megelőlegezve?Úgyhogy hajrá. Még pár év és csodálatos karrier bontakozik ki a lábaid között.

2011. júl. 12. 01:23
 14/14 A kérdező kommentje:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 01:23

Nagyon vicces vagy :D

Egyébként elmondanám, hogy ez volt az első alkalom, hogy diszkóban ismerkedtem valakivel, és hogy még senkivel sem feküdtem le. 18/L

2011. júl. 13. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!