Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Lányok ti szeretitek ha valaki napszemüveget hord?
Mert én nem, nem az mondom hogy nem áll jól valakinek, de olyan zavaró mikor utcán látok valakit és nem látom a szemét a tekintetét azt hogy hogyan néz, a reakcióját. Vannak akik még beszélgetés közben is hordják, engem nagyon zavarnak, mást nem?
Ráadásul egyre nagyobbak a szemüvegek egyre többet takarnak az arcból.
Engem is zavar a napszemüveg, de nekem világos a szemem és sokszor muszáj hordanom, mert különben megfájdul a fejem:(
20N
Ez a jó benne:D A csajokat megőrjíti hogy most a fiú őt nézi vagy valaki mástXD és simán meg tudod bámulni mindenét anélkül hogy lebuknál pl megbámulhatod a mellét XD
19/F
Engem is zavar. Persze megértem, hogy védik a szemüket, és sokaknak muszáj is, de amikor esetleg leülünk valahova, akár árnyékba, és nem lehet az illető szemébe nézni, baromira idegesít. Legyen az fiú vagy lány, nekem nagyon fontos a tekintet és a szemkontaktus. Ez egy alap dolog nálam, ezért is tud irritáló lenni ha nem látom.
Az meg csak a ráadás, ha felszállok a villamosra, és a pasik bámulnak titkon. Elég ciki, hogy némelyiknek azért valamennyire átlátszó ugye a szemüvege, és észreveszem, ahogy a testrészeim stíröli - ezzel tényleg halálba lehet idegesíteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!