Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Miért nem veszítek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nem veszítek észre az olyan lányokat akik nem hivalkodnak?

Figyelt kérdés
Mért nem veszítek végre észre az egyszerű lányokat ???Miért nem láttok a szemetektől????!!
2011. jún. 22. 22:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mert nem hivalkodnak. xD
2011. jún. 22. 22:12
 2/12 anonim ***** válasza:
Észrevesszük!
2011. jún. 22. 22:12
 3/12 anonim ***** válasza:

Talán mert személyiségük van, nem egyéniségük.

Amúgy meg ez a kérdés is tükrözi azt, hogy valami kifordulós, érdekeket nézős, háta mögött kibeszélős csaj vagy, mint az ilyenek, akik ezt állítják. Már bocsánat... tisztelet a kivételnek.

2011. jún. 22. 22:13
 4/12 A kérdező kommentje:
neee lebuktam
2011. jún. 22. 22:14
 5/12 A kérdező kommentje:

ha felveszek egy kisnadrágot, polót senki nem vesz észre . De ha egy ruhát akkor megnéznek .

Most tényleg ezen múlik?

2011. jún. 22. 22:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Észrevettem, megszerettem, kidobott, mert mást szeret. Ezért.
2011. jún. 22. 22:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is az a tapasztalatom, hogy a szerény, visszahúzodó lányok sokszor még szemetebbek a hivalkodóknál.
2011. jún. 22. 22:25
 8/12 anonim ***** válasza:

tök mindegy úgyis csak barát lehetek...

f17

2011. jún. 22. 22:50
 9/12 anonim ***** válasza:

Érdekes, engem egyszerű ruhában is észrevesznek a pasik. Bár én mindig megkapom, hogy kilógok a tömegből, bármit csinálok. Nem, nem vagyok plázacica, sem hosszúcombú égimeszelő oltári dudákkal, és közel sem vagyok a pasik által idealizált álomnő. Csak állítólag van kisugárzásom. Lehet benne valami, mert ha átlagos ruhában, kevés sminkkel, egyszerű hajjal, csendben zenét hallgatok a metrón a sarokban, akkor is megnéznek elég sokan...

Úgyhogy az egyszerű lányokat is észreveszik, csak legyen kisugárzásod. És ne ilyen negatív hisztikirálynő módjára állj a dolgokhoz, mert ha árad belőled a negatív energia, inkább elkerül mindenki.

2011. jún. 22. 22:50
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönjük Miss Önbizalom ;)
2011. jún. 22. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!