Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek emésszem magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek emésszem magam emiatt?

Figyelt kérdés

Sok buliban vagyok és pár csaj azért nem akar velem összejönni, mert nem vagyok pénzes. 19 éves vagyok, még tanulok, apáméktól nem veszek el semmi pénzt. Általában az ilyen nőknek az a pénzes, ha 20 millás kocsid van meg 1millás óra a kezeden. Nagyon nem állok így anyagilag.

Ilyen kikosarazásokkor olyan feleslegesnek érzem magam, nem értem, miért nem tudom megtalálni az olyan nőket, akik nem csak a pénzre hajtanak.

Vagy DISCO-tól ne is várjak mást?

Szerintetek?

2011. jún. 22. 18:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Jól mondod, mást ne várj tőle.. Ismerkedj máshol, k.rvákkal nem érdemes foglalkozni. :)
2011. jún. 22. 18:25
 2/10 anonim ***** válasza:

akkor velem még nem futottál össze:D

ne általánosíts:D

2011. jún. 22. 18:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Én nem ítélem el az olyan nőket, hogy megnézi azt, hogy van e egzisztenciám stb. Az olyanokat viszont igen, akiknek mindegy ki vagy, csak pénzed legyen!
2011. jún. 22. 19:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Miért foglalkozol ilyen h.ülye nőcikkel? Diszkóban ne nagyon keress tartós kapcsolatot, ennyi erővel a hullaházba is bemehetnél, és kihúzgálhatnád a tepsiket, ott nagyobb esélyed lenne. Ha már felmerült benned a kérdés, hogy emészd-e magad emiatt, akkor az baj. Neked mennyire fontos a pénz? Mert a franc se emésztené magát azon, hogy a pénzéhes p*csák elkerülik.
2011. jún. 22. 20:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Máshol meg nem igazán tudok csajozni. Vagyis nem igazán merek.
2011. jún. 22. 20:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Miért nem mersz? Mi akadályoz meg benne? Félsz a kudarctól?
2011. jún. 22. 20:46
 7/10 A kérdező kommentje:

Még azt hagyjuk. Mit képzelek magamról, hogy leszólítom meg ilyesmi szövegektől tartok.

Meg hogy állítsam meg? "Szia, nagyon tetszel talizunk valamikor?" "Mennyi az idő?"

Ezek nagyon átlátszó szövegek. DISCO-ba könnyebb, de... inkább nem is kell barátnő. Lehetne most is, de nehéz komoly kapcsolatot kiépíteni.

2011. jún. 22. 20:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Pfff... Akkor nem vagy topon önbizalom terén. Egyrészt az efféle válaszokon kellene könnyebben túltenned magad, másrészt meg ha lenne önbizalmad, akkor valószínűleg nem mondanák azt, hogy miért szólítod meg őt, ugyanis a nők általában az önbizalomra buknak (kivéve a felszínes tyúkokat). Ha azt sugárzod magadból, hogy tisztában vagy az értékeiddel és a hibáiddal, hogy jól érzed magad a bőrödben, akkor be fogsz jönni a csajoknál. Az a bajod, hogy túl sokat agyalsz ilyeneken. Már előre stresszeled magad, holott azt sem tudod, hogy milyen lesz a csaj reakciója. Ne te akard már neki megszabni, hogy mit gondoljon rólad! Ne agyalj hülyeségeken, lazíts, akkor a lányok is észre fogják venni, hogy nem görcsölsz. Vadidegeneket meg leszólíthatsz ugyan, de akkor ne nagyon reménykedj komoly kapcsolatban, az ilyenekből nem nagyon szokott semmi komoly kisülni, ráadásul tényleg nehéz megszólítani egy idegent. Jobb, ha mondjuk olyanokkal próbálkozol, akiket pl. a baráti társaságodon keresztül ismersz meg, mondjuk az egyik barátod barátnője bemutatja az egyik lányismerősét. Vele már kicsit könnyebb, lehet vele beszélgetni, néhány mondatból le tudod szűrni, hogy érdekled-e, ha igen, akkor keresheted a társaságát, beszélgethettek, utána elhívhatod valahová. De a diszkó nem éppen ideális arra, hogy beszélgessetek, másképp meg elég nehéz eldönteni valakiről, hogy érdekled-e, meg hogy komoly kapcsolatban gondolkodik-e.
2011. jún. 22. 21:35
 9/10 A kérdező kommentje:
A leggyakoribb eset az, hogy megyek az utcán és olyan nőt látok, hogy "na, ő kell nekem" típusú. De még randira se tudnám elhívni.
2011. jún. 22. 22:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de az ilyen utcai ismerkedésekből az esetek zömében nem lesz semmi. Igaz, ha kellőképpen egyedi és/vagy humoros vagy, akkor van esélyed arra, hogy a nő megadja pl. a számát, de ez nagyon ritka eset. Így elég nehéz lesz bárkit is találnod, főleg ha nincs bátorságod.
2011. jún. 22. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!