Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az első csók? Nagyon izgulok, hogy elrontom :D ˙ (lent)
nálunk is ennyi volt a korkülönbség, csak én 15, ő 18 :)
és nekem is ő volt az első..észre se vettem, csak azt hogy csókolózunk. és nagyon béna voltam, aztán többször csókolóztunk, és szerintem belejöttem.. :) (mondjuk azóta szakítottunk.. :'()
csukd be majd a szemed és hihetetlen érzés lesz! :)
Könnyű mondani, de ne izgulj annyira..
szájhigiénia először. gondolom nemkell mondani hogy elötte moss fogat, és találkozó elött még rágózz egyet:)
ha ott a pillanat, közelebbhajol és megcsókol. nem kell félni, ha tapasztalt, ő lesz a legboldogabb ember a világon, hisz ő volt az első életedben, aki csókot adott:) lazulj el, orron át a levegőt és aztán élvezd is :PP
nekem egyébként rosszul siekrült. 13 voltam és annyi járt az eszemben hogy mikor.. amikor ottvolt a pillanat annyira emlékszem hogy elémállt és lekapott. iszonyat nyálas volt.. aztán eszembejutott ez az orron át vegyél levegőt elengedés barátnőmtől és majdnem megfulladtam mert röhögnöm is kellett xD szóval nekem olyan emlékezetlen volt. :S de azt tudom, hogy a kiszemeltemmel kellett volna.. na mindegy.
jaés... ha úgyérzed oké megcsókolhat akkor mindent bele:)
DE lehet érezni fogsz elötte/utána egy olyant (benne van a pakliba) hogy nem volt jó vele.. nem azért mert béna vagy.. csak nem "ízlik" stb. :\ akkor gondlesz. de az más :)
ne parázz rá :)
sok sikert majd mesélj :)))))
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!