Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos annyira a fiúknak a tökéletes smink, a műköröm, a haj, ami úgy nézzen ki mintha fodrásztól jött volna a lány? Mert én ennek annyira az ellentétje vagyok. Néha sminkelem magam, tehát simán kimek smink nélkül is az utcára.
Én is agyhalált kapok az ilyen mű-dolgoktól. Sőt, örömmel tölt el, ha néha napján látok egy lányt, akin nincs semmiféle smink, arcfesték (vagy olyan szolidan van rajta, hogy nem veszem észre). Sajnos ritka, mint a fehér holló, bezzeg a koszos, sörszagú "uraságokból" annál több akad.
Ha csak úgy van esélyed meghódítani a srácot, hogy nem önmagadat adod, akkor az sajnos halott ügy. Akkor ami neki tetszik, az a külsőd, nem pedig Te magad.
26/F
Szia!
Szerintem ennek pont az ellenkezője a fontos. Én még nagyon fiatal vagyok, nem sminkelek semennyit, nem is szeretnék. Ameddig fiatalok vagyunk és alapból természetesen vagyunk szépek (mindenki) minek?
Mindenkinek van egy természetes szépsége, ne tegyük tönkre!
Persze, ha elmentek buliba egy kis szempillaspirállal, rúzzsal meg alapozóval nincs semmi baj, csak ne vakolat legyen rajtatok. Szerintem.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!