Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házinyulra nem lövünk? (osztálytárs)
Én hatosztályos gimnazista voltam, és 6 év sok év, az akkori fiatalok felnőttek lettek, az akkori felelőtlen diákszerelmeket már felnőtt szerelem és szeretkezés váltotta fel, és engemet nem zavart, hogy mindenről lemaradtam. Nálunk is volt 4 pár az osztályban. Ma már van egy barátnőm a főiskolán, nagyon szeretem, és mindenben ő volt az első nálam, csoporttársam, ráadásul felnőttként más érzés dolgokat megtenni, és gondolkozni.
Remélem érted amit mondtam, sok sikert a barátnődhöz/pasidhoz.
Ne másokra hallgass, hanem légy laza és kész. Akkoris elmondhatod, hogy volt 1-2 éves kapcsolatod, és a tietek volt valaha a legtartalmasabb szerelem, minden nap találkozhattatok, elmentetek együtt az osztálykirándulásokra, voltak felejthetetlen éjszakáitok, mást meg megehet az irigység, de az már az nem rátok tartozik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!