Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin voltam egy lánnyal, amit a végén mondott mit jelenthet?
Társkeresőről vettem fel a lányt, beszéltünk kb 5 sort MSN-en és elhívtam moziba (nyertem 2 jegyet ,részletkérdés)
Szinte egyből igent mondott el is jött a mai nagy nap és nekem nagyon megtetszett a lány ezalatt a délután alatt :)
Tegnap még azt mondta magáról, hogy nagy ideges típus, de ma egyáltalán nem tűnt annak, rá is kérdeztem , hogy ez én miattam van-e és azt válaszolta, lehet , hogy én vagyok rá ilyen nyugtató hatással .
Beültünk megnézni a filmet (Karib 4-et néztük ,mert arra nyertem a tiszteletjegyet), közbe nem tudtam megállni , hogy ne beszélgessek vele .Ez alatt az idő alatt mosolygott végig, mondjuk az is igaz, hogy nem tudtam folyamatosan szóval tartani meg kérdezgetni(nem akartam faggatni)és néha volt 1-2 perces kínos csend :S.
Végig bókolgattam neki és sokszor mondta, hogy aranyos vagyok :)
Amikor kijöttünk a moziból megkérdeztem, hogy lenne-e kedve valamit még csinálni ?
De mennie kellett az öcséért az oviba és nem tudott maradni(ezt már előtte is mondta, úgy lett időzítve a mozi is, hogy jó legyen).
Elmentünk a buszhoz amivel megye haza végig kézen fogva és megkérdeztem, hogy lesz-e legközelebb?
Azt válaszolta, hogy majd meglátjuk még beszélünk MSN-en és alakul.Visszakérdezte, hogy én szeretnék-e legközelebbet?Igennel válaszoltam.
Na a kérdésem igazán az lenne , hogy szerintetek lesz-e legközelebb ?
én 23 ő 18(lassan 19) ha fontos .
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!