Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves nő vagyok, randizni hivott egy 28 éves pasi, még otthon lakik, randizzak vele?
18:25
Megint 17:03 vagyok és nem találok olyan hozzászólást itt, amire illene, amit írtál.
Pontosan leírtuk, hogy ha anyagi nehézségek, vagy egyéb probléma áll fenn, akkor teljesen érthető, hogy valaki a szüleivel él. Abban az esetben, ha ebből a helyzetből később, mikor családot alapít, vagy csak valakivel együtt akar élni és lehetőség van rá, hajlandó kilépni.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:33
Igen igazad van! Elnézést kérek a kirohanásomért, de vannak olyan dolgok amik ezt kihozták belőlem, és most rátok vetítettem ki a dühömet. Mégegyszer bocsánat!
"otthon lakik"
Mindenki otthon lakik... Ahol laksz, az az otthon.
Kivéve a börtön vagy ilyesmi :)
Nyilván az... Ez a gyakori :)
De miattad válaszolok érdemben is: bár én 16 éves koromtól kvázi egyedül laktam, de szerintem egyáltalán nem gáz a szülői házban élni idősebben is. Persze ez a háztól is meg a szülőktől is függ. :) Illetve kb csak ettől függ. Meg persze az anyagi helyzettől és az életstílustól. De így magában nincs ezzel gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!