Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a lany elhuzza a szajat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lany elhuzza a szajat toled, amikor le akarnad smacizni az nagy eges, ha latjak?

Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én már sokszor csináltam ilyet barátommal, mert vagy ásítanom kellett vagy büfizni :$ vagy éppen nem volt vmi kellemes a szájszaga (cigi/pia miatt...)

Amúgy sztem egyáltalán nem ciki mert minden ember smacizott már és teljesen biztos vagyok benne hogy minden smárolós emberrel előfordult már ilyen.

Több ezer oka lehet miért húzod el a fejed. Aki kiröhög ez miatt az vagy annyira gyerekes vagy még sosem smacizott..

2009. márc. 23. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha ez volt az első próba akkor igen. Azt hiszem akkor tovább is léphetsz.

25/f

2009. márc. 23. 17:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha nem látták volna,akkor is elhúzta volna????

Vagy csak hencegni akartál,hogy Neked mindent szabad??

2009. márc. 23. 17:47
 4/5 anonim válasza:
(L/18)Nem...mert lenne az...lehet csak jobban meg akar ismerni es egy szinten okos no es nem hagyja magat megkapni olyan konnyen elvegre jobb az ha valakiert harcolni tudsz... de az is lehet hogy csak baratkent tud radnezni.
2009. márc. 23. 19:30
 5/5 anonim ***** válasza:
ha már legalább fél óra eltelt az utolsó hányás óta akkor gáz :D am meg kicsit tényleg gázosan hangzik főleg ha nem buliban voltatok
2009. márc. 23. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!