Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, hogy észrevegyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy észrevegyen?

Figyelt kérdés

Van egy srác a suliban, Lacinak hivják, amióta megláttam se éjjelem, se nappalom. Imádom őt, de ő észre se vesz. Tudjátok, egyszer még a papÍrt is leejtettem, ő meg sietett és felvette. Azt hiszem, csak udvarias volt, mert nemigen nézett felém azután. Pedig ha látnátok a szemeit, olyan hatalmas idéző szemei vannak. Csodálattal tőlt el még hatalmas izmos teste is. SZERETEM. Mit tegyek? Lehet van valkije? Nem merek hozzá szólni. Ha meglátom, úgy érzem mintha forró olómmal telitődnének lábaim. Irtam neki egy verset is, de nem merem neki odaadni.

Mióta megláttalak, szemeid elmébe égtek.

Tudd meg, bármit megtennék érted.

Hajam levágom ha kell, testem agyagként formálom minden héten.

Mondj nekem bármit, megteszem mit kivánsz. Csak mond, hogy szeretsz, és számitasz én rám.

Köszönöm a segitséget...

Egy magányos szerelmes lány.

Dongi

2009. márc. 23. 12:21
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
hát, verset semmiképpen se adj neki szerintem. a mai fiúk kinevetik ezt. szerintem. Kerülj közelebb hozzá. Flörtölj vele. Deríts ki vmit róla,h legyen közös témátok. de először tudd meg, van-e valakije.
2009. márc. 23. 12:26
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

Mosolyogj!

Mindig bejön.

2009. márc. 23. 13:29
 3/6 anonim ***** válasza:
64%

A verset szerintem se add oda neki :D, mert:

"szemeid elmébe égtek." - talán elmémbe??

"Csak mond," - mondd?

"kivánsz" - kívánsz?

"számitasz én rám" - esetleg számítasz rám??

Egyébként meg derítsd ki, hogy van-e barátnője, csak vannak barátnőid vagy olyan kapcsolataid, akik tudnak segíteni, és ha nincs senkije, akkor beszélgess el Lacival, azt hiszem ennyi.

2009. márc. 23. 14:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a verset majd akkor add oda neki ha már jártok! De csak fél év után mert még elbízza magát:D! Lehet fennt van valami olyanon mint a myvip..stb ott nézd meg h mit szeret csinálni, van-e képe barátnőről,milyen zenét hallgat...! Estleg fuss össze vele 'véletlenül' egy szórakozóhelyen és ott kezdj el vele beszélgetni,megismerkedni!
2009. márc. 23. 14:30
 5/6 anonim válasza:
75%

Szerintem nézz mélyen a szemébe és mond: Hefi szeretlek! HA kiesik neki nyert ügyed van.

Meleg Márti alias Sonka

2009. márc. 24. 20:39
 6/6 anonim ***** válasza:
az első válaszoló egy segghülye lány...
2010. jan. 14. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!