Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiú megölel, csomót beszélge...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiú megölel, csomót beszélgetünk, rólam mesél az osztálytársainak. Mi a fenet akar tolem?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Hat egy eleg fiatal lany vagyok mondjuk ugy 14 even alauli,van egy fiu akit mindg ismertem es beszelgettunk viszont most szunetbe odajon hozzam megolel csomot beszelgetunk rolam mesel az osztalytarsainak es az osztalytarsai kiabaljak hogy csokoljon meg oke ez minden oke csak hogy nekem nem tetszik es meg van egy nagy problemea joval idosebb nalam kb 6 evvel de meg nem mondott semmit hogy akar velem jarni nem tudom szerintetek mit akarhat?
2008. febr. 22. 17:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
nemtudom mar tenyleg mar tetszk is ooooo irjatok meg
2008. febr. 27. 13:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Hűt először is tisztáznod kell MAGADBAN, hogy akkor tetszik vagy nem. Csak utána tudsz dönteni a folytatásról. Tudom, hogy mondani könnyű, megtenni nehéz, de én is voltam olyan helyzetben, hogy döntenem kellett. És ez az élet. :)

Vannak ennél sokkal bonyolultabb dolgok is.

Az előző válaszadó

2008. márc. 5. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!