Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mégis mit csináljak az angol csajjal?
Szal én összeismerkedtem egy angol csajjal,valami hihetetlen bula és megbeszéltük a randit.Nos,én tudok angolul nagyjából,de nem mindent,És vannak szavak amiket nem vágom pl:witcha??????
és zavar hogy nem tudom...mit tegyek?
kösz,de már hát hidaltam a problémát...rájöttem erre a witcha jelentésére,szal már sínen vagyok és természetesen egyéb kifejezésekben is otthon vagyok.
Senki nem mondta bzigyerek,hogy nem érted,egyszerűen NEM ÉRTED.Nem tudtál jól le száj karatézni engem.Illusztrálom csak neked:
TE!-> 1.SORSZÁMÚ
ÉN!->2.SORSZÁMÚ
remélem nem akadtál el
1.Három herém van
2.Mindenki magából indul ki-(ezt azt fedi,hogy neked van 3 heréd és azért írod ide,mert tapasztalat,megszokás)
linkelem egy oldalt
1.Fogadok hogy elvan mentve ez az oldal a gépeden.Ki indul ki magából?LOL,ki indul ki magából?
-azt állítottad,hogy elvan mentve a gépemre az intim plasztikai oldal....->mindenki magából indul ki->neked van elmentve a gépedre hasonló típusú oldalak.
ÉRTED?
LOL(Lots Of Love,ha már angolozunk)-sztem egy elégé lányos kifejezés....te lány vagy?:O
20:04 nek amúgy igaza van :DD
egyébként hogy mit csinálj vele?? dugd meg!
ha olyan hihetelen jó nő,akkor hívd fel magadhoz és .... :DD
Nehogy már ez legyen akadály :D Minden el lehet magyarázni, csak szólj, ha nem értesz valamit, mert nem fogja tudni magától..
Én egy éve kavarok egy amcsival, hidd el, én se vagyok egy nyelvguru, de amit kell, azt mindig meg tudom vele beszélni... amikor meg nézek mint bornyu az új kapura, rájön hogy épp nem fogok fel egy kukkot se :D és elkezdi előről...néha tökvicces, mikor hülyeségeket mondok és felvilágosít róla :D pl. egyszer azt találtam mondani neki, h van két parasztom, majd magamra húzom őket, ha akarod.... mivel a farmert nem fordítottam le :D na ezen besírt, de én is, mikor rájöttem. az még viccesebb, mikor ő próbál magyarul kedveskedni XD
21/L
"Mindenki magából indul ki." => Így te is.
Kezdjük ott, hogy én nem is nyitottam meg az oldalt, de te igen, mert ismered a tartalmát, nyilván nem véletlen jártál ott (hisz rákerestél Google-lal).
Szerinted a "TE" az egyes szám első személy, az "ÉN" meg a második? Bazzeg hányas vagy te nyelvtanból?
Végül te mondod, hogy tudsz angolul, amikor még azt sem tudod, hogy a "LOL" minek a rövidítése?
Benned a hülyeség akaraterővel és kitartással (nem pedig szorgalommal) párosul. Röviden YOU HAVE FAILED! (Ha már angolozunk...)
Nah nyasgem. (magyarul csak tudsz.) Bár ezek után a franc tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!