Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimutassam a féltékenységemet vagy inkább nyeljem le a "békát"?
Figyelt kérdés
Neten keresztül ismertem meg 1 nagyon aranyos, viszonylag félénk, kedves srácot(26) eddig már 3szor találkoztunk, -3 hét alatt, de egyszer se mondtuk ki hogy randi lenne, viszont mindig ő hívott és ragaszkodott hozzá hogy ő fizessen, a szokásos 2 puszinál több viszont még nem történt köztünk. Van viszont egy másik lány(20) aki eléggé belezúgott ebbe a srácba és fogalmam sincs hogy most mi tévő legyek...kérdezzek rá hogy ki ez a csaj, vagy inkább hagyjam h ő válasszon köztünk. Egyébként ez a lány is 1 teljesen normális aranyos lánynak tűnik, nincs vele semmi bajom, de már most meg van zuhanva ha 1 napig nem beszélnek (üzenőfalán látom a "depis" kiírásait) Őt már régebben ismeri mint engem..még az is lehet hogy én "rondítottam" bele valami elindult románcba kettejük között. De a srác még csak meg sem említette őt, viszont én is egyre inkább kezdek belezúgni, de nem akarok ideje korán féltékenykedni és szegény lánynak se akarok fájdalmat okozni:( Lehet hogy a srác csak egy barátot lát bennem? 23/L2011. jún. 16. 18:32
2/4 A kérdező kommentje:
keresnék én, csak az a baj hogy ő pont megfelel az elvárásaimnak mint a személyisége, mint pedig külsőleg:) nehéz lenne elfelejteni még csak ezt a 3 hetet is akár:/ Harcoljak érte? Vagy inkább hagyjam hogy ő döntsön?
2011. jún. 16. 18:42
3/4 anonim válasza:
No, akkor itt az ideje, hogy rákérdezz: találkozna-e veled szigorúan egy randi keretein belül.
A válaszából gondolom már te is rájössz, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!