Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek a lányoknak a rasta pasik?
Nekem nem. Nem tehetek róla, de az jut eszembe, hogy hiába is mossa, azért az nem ugyanolyan.
19/L
nekem nem. olyan érzésem van, mintha tetvesek lennének. Bocsánat, de mindig rossz érzésem van, ha leül mellém egy ilyen hajú ember. Nekem ápolatlannak hat az ilyen frizura.
21(L)
én nem ismerek rasztás haju pasit de néha néha szoktam látni az utcán és naon felkeltik az érdeklödésemet!nekem bejön...
17L
nekem nem tetszik és egyetértek az első válaszolóval. olyan rendesen nemtudja megmosni mint egy rendes hajat és az azért egy idő után "büdösödik", zsírosodik meg nem tudom..... nekem nem teccik
17/L
Nekem nagyon bejön a raszta nézegetés szintjén... Soha se járnék raszta hajú sráccal, magamnak se csináltatnék raszta hajat. Ennek pedig egyszerű oka van, párom mesélte, hogy az egyik ismerősének anno raszta haja volt, mivel nem tudta rendesen mosni beköltöztek a hajába a különféle kis élőlények pl tetvek, végül le kellett borotválni a haját...
Nekem ez a történet egy életre elvette a kedvem a raszta hajtól.
a raszták a gyengéim.:D legjobb pasik a világon.*-* (de megjegyzem nem mindenkinek áll jól. :\ bár én minden fiún hosszú fekete rasztát látnék legszivesebben:D)
amúgy meg az nem igaz, h büdösödik meg mindenféle állatok költöznek bele, meg ilyen hülyeségek. ha normálisan meg van csinálva és ápolva van akkor ugyanolyan igényes, sőt néha igényesebb mint egyesek "sima" haja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!