Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizgatok egy lánnyal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizgatok egy lánnyal és beírt a határidőnaplójába, ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Sziasztok, már egy-két randin túl vagyunk a lánnyal (mindketten 27 évesek vagyunk). Megemlítette, hogy van határidőnaplója, én rákérdeztem poénból, hogy engem beírt-e, és mondta, hogy igen.... Ez most mit jelent? Csak egy bejegyzés vagyok a naptárában, semmi több? Vagy túlreagálom?
2011. jún. 16. 17:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy valoszinuleg elfoglalt. Akinek sok a programja annak szuksege van erre. Enyhen szolva tulreagalod sztem :)
2011. jún. 18. 11:00
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ezen egyáltalán ne gondolkodj, semmit nem jelent.

Akinek sok elintézni valója van akár munka, akár magán ügyekben, az felírja őket, mert egy ponton túl már nem lehet mindent fejben tartani.

2011. jún. 18. 11:15
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem valahogy még tetszik is ez az ötlet.. én örülnék ha engem beírnának a határidönaplóba xD
2011. jún. 18. 11:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Én még azt is beleírom, hogy ma futni negyek holnap barátokkal találkozom, szóval ez nem egy olyan dolog, hogy csak egy bejegyzés vagy a naptárába, szimplán már automatikusan írja be szerintem az eseményeket, pláne, ha már régóta vezeti!!!
2011. jún. 18. 11:52
 15/17 anonim ***** válasza:
ne aggódj, ez semmi rosszat nem jelent, beleirta a randitokat, h el ne felejtse, ez nem rossz. Én is mindent beleirok, pedig még csak feledékeny sem vagyok. Igy ahányszor belenéz a naplojaba és meglatja a beirast biztosan rádgondol!
2011. jún. 18. 12:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem is van határidőnaplóm, beleírtam, hogy mikor vizsgázok, mikor megyünk mozizni tesómmal, szülinapokat, sőt, azt is jelölöm, hogy mikor jött meg... Látod, nem nagy cucc XD
2011. jún. 18. 12:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen felesleges gondolkodnod.Ebből úgysem fogod megtudni hogy tényleg bejössz e neki vagy nem.
2011. jún. 18. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!