Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hívjam el sétálni vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hívjam el sétálni vagy ne?

Figyelt kérdés

Tehát van egy lány aki nekem tetszik,szoktunk beszélgetni de általában mindig kilép és újra belép ha chatelni akarok vele,gondoltam mi lenne ha megkérdezném hogy nem e jonne el velem sétálni mert szeretném jobban megismerni vagy én hozzá menjek aztán ott valahol sétálni

messzebb lakik tolem de még csak olyan 2-3 hete beszélunk chaten de nem tudom hogy örulne hogyha inkább én mennénk hozzá és ott elmennénk sétálni minthogy o jönne el hozzám

nekem tetszik de én nem tudom hogy bejövök neki

Szerintetek mit csináljak..?

2011. jún. 15. 20:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz helyzetbe vagyok mert kiderult jövöre megy középsuliba de nem a környékre hanem 140 km messzire és ahogy én is csak hétvégén jön vissza 2-3 napra ez nagy távolság mitévo legyek kitartana ez a szerelem vagy nem..? érdemes elhívni..? vagy hagyjam az egészet én 17 leszek o pedig 14 elmúlt.
2011. jún. 17. 22:06
 12/17 anonim ***** válasza:
Ne hagyd,igenis ha elkezted és akarod ne add fel!!Egy év az hosszú idő és addig bármi történhet,és ha egymásba szerettek,úgy igazából,nem lesz gond a távolság!!Csak ahogy az előzöekben is írtam a lelkével törődj sokat!!!!
2011. jún. 20. 11:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Na mi ujság?Történt már valami?
2011. jún. 25. 18:20
 14/17 A kérdező kommentje:
nem ebbol nem lesz semmi,keressek mást,már nem ír nekem ...stb
2011. jún. 26. 01:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Te írtál Neki,és nem válaszól egyáltalán?
2011. jún. 26. 16:40
 16/17 A kérdező kommentje:

elkezdek írni neki hogy szia,erre ő is hogy szia aztán kilép,mikor másnap vagy valamikor írok megint vele pl:szia,ő is :szia,megkérdezem pl:milyen volt a napod,vagy bármi erre visszaírja hogy bocsi de nekem mennem kell

am még egy kicsit talán gyerekes,nem tud nagyon komoly lenni igaz hogy még csak 14 de vannak azok kozul is komolyak,néha idegesít mikor olyakat ír ha én írok neki hogy heheee,meg ilyenek,már egy hete nembeszéltem vele nem is keresett ha fent voltam nem is chatelt velem szóval rengeteg csaj van még a világon talalok még valakit,lehet hogy akit most talalok majd az jobb lesz mint ez.

2011. jún. 26. 17:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát ha így van akkor tényleg hagyd,és igazad van hogy sok lány van még rajta kívűl.Amúgy van egy 11 éves fiam és Ő is szerelmes.Tőlem kér tanácsokat,hogy mit csináljon.Ha gondolod ide erre a címre írhatsz,és ha tudok segítek Neked is.pusszancs75@citromail.hu
2011. jún. 26. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!