Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire könnyű ill. milyen sajátosságok vannak Japánban csajozás terén?
A közeljövőben megyek Japánba nyaralni egy családhoz, bő 1 hónapra. Természetesen ismerkedni is szeretnék japán lányokkal, ill. szexuális kapcsolatot létesíteni. Angolul gyenge középfok, japánul gyenge alapfok amivel rendelkezem. Olyanok írjanak lehetőleg akiknek első kézből van tapasztalata. Előre is köszi!
24/F
Tudnod kell, hogy a japán lányok lesznek azok, akik téged letepernek, s nem te őket. A japán nők imádják az európai férfiakat, a magyarokat különösképp szeretik, s bizony igencsak bevállalósak.
Szóval a kérdésre válaszolva: nagyon könnyű dolgod lesz csajozás terén.
Szeretik a japán lányok az európai pasikat az erősebb testfelépítésük miatt.De amúgy a japán férfiak szeretik az európai lányokat?:P
Lány vagyok és engem meg ez érdekelne.
Kérdező vagyok:
Csak azért, mert egy ismerősöm aki már volt kinn azt mondta hogy Tokyo szórakozó negyedében sok japán lányhoz ment oda, de csak kudarcok érték. Teljesen rendben van a srác megjelenés, viselkedés tekintetében, mégsem jött össze neki semmi. Akkor nyilván nem ilyen helyen kell ismerkedni...
Köszi az eddigi válaszokat. Azt sejtettem hogy ott az európai számít különlegesnek, kiváncsi vagyok.
16:07:
Én úgy hallottam hogy az európai lányoktól különösen félnek. Főleg a visszautasítástól, eléggé értékcsökkentő a környezetükben a visszautasítás.
16.07 vagyok.Valóban nem ilyen helyen kell ismerkedni,meg lehet hogy érezték,hogy mit is akar a haverod.A japán lányok viselkedése amúgy megosztó.
Vannak,akik kicsit félősek,néha megijednek a nagy külföldiektől :D A másik része,viszont nagyszájú,azok lehetnek még visszautasítóak,ilyenek pl a gyaruk.Amúgy én úgy hallottam,ami még az előző válaszomból lemaradt hogy főleg a zöld vagy kék szemű,esetleg szőke hajú fiúkat szeretik a legjobban,hiszen az náluk egzotikum.
Azt viszont szomorúan hallom,hogy nem részesítik előnyben a külföldi lányokat,mert én is szeretnék kimenni Japánba,habár én a 165 cm-el lehet magas lennék az ottani fiúknak XD
17:07:
Simán van esélyed, főleg ha szőke vagy:). 124 millióan vannak ez csak egy ismerős véleménye, tapasztalata. Az európai nő biztos értékes arrafelé mint a pasi.
Én most voltam Japánban, és megerősítem azt, amit az első válaszoló írt. Elég ronda a pofám, dagadt is vagyok, meg még szemüveges is, szóval itthon nem volt túl nagy sikerem a lányoknál.
Japánban viszont nagyon brutális volt. Az egyik szórakozóhelyen maguktól jöttek oda a csajok, kb. 10 csajjal táncoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!