Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasikhoz. Ti szertitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasikhoz. Ti szertitek a kozonseges csajokat?

Figyelt kérdés
Ugyertve h ha egy csaj ugyviselkedik mint egy srac..bofog,ordibal,s perverz..nagyszaju.de mertekkel.enis ilyen vagyok..es nm vagyok egy olyan utca lany szeru..csk nm szeretek olyan plaza cicas lenni..mert jolesik ugyviselkedni mintha az erdobe lennek..:)).ne ugy kepzeljetek el h en most egy fius lany vagyok..egesz noies es olyan aki torodik magaval..
2011. jún. 14. 15:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak tudnám miért a két végletet emlegeti mindenki. A cicababa meg a kőbunkó között azért igen nagy az átmenet.
2011. jún. 14. 15:22
 12/23 A kérdező kommentje:
hat en a ketto kozott vagyok..s aranylag sok pasinak jovokbe..
2011. jún. 14. 15:26
 13/23 anonim ***** válasza:
74%
Az egy dolog,ha jól nézel ki..,de egy normális srác jól meggondolja,hogy kivel megy kézen fogva végig az utcán.Egy olyan lánnyal,aki tud viselkedni,vagy egy olyannal,aki minden sarkon böfög,vagy fingik egyet.Étterembe,kulturált helyre gyomorideggel menni,hogy a kedvesed mikor böfög egy nagyot a szénsavas víztől miért jó?Ne egy plázacica legyen a negatív példakép,hanem egy normális,kulturált nő legyen a pozitív.22/F
2011. jún. 14. 15:31
 14/23 A kérdező kommentje:
de nmvagyok annyira szelsoseges:))
2011. jún. 14. 15:33
 15/23 Joy Turner ***** válasza:
Ennyi. Legyél önmagad, szard le ha elítélnek! Mindenkiben van elítélendő, de a nagyszájúság stb. pont nem az.
2011. jún. 14. 15:34
 16/23 A kérdező kommentje:
koszonom.jo h van aki igylatja
2011. jún. 14. 15:37
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem nem szimpatikus! Havernak még elmegy egy ilyen csaj, de más fajta párt képzelek el magam mellé.
2011. jún. 14. 15:37
 18/23 anonim ***** válasza:
Cigány vagy?
2011. jún. 14. 16:11
 19/23 anonim ***** válasza:
Szerintem a böfögés és a "mintha erdőben lennék" viselkedés közel sem az arany középút. Ez már a kemény véglet. Habár manapság amik vannak..
2011. jún. 14. 16:21
 20/23 anonim ***** válasza:
68%

NEM!Egy lány ne legyen közönséges,de plázacica sem!Én a kedves,aranyos,ízléses,humoros lányokat szeretem.Ne beszéljen egyfolytában csúnyán,persze párszor oké,mert kicsúszhat bárkinek a száján 1-2 csúnyább szó.És nem azért mondom,mert a lányok nem beszélhetnek csúnyán,hanem mert én sem élek mindig az ilyen szavakkal és a barátnőm se tegye.Nem alacsonyítom le a nőket,de az tény,hogyha meglátok egy szép lányt és megszólal ilyen bikabőgő hangon,hogy g*ci,b*meg és még sorolhatnám a szép szavakat,az szerintem nagyon taszító.Ismerek ilyen csajt,aki egyszerűen minden mondata végére oda rakja,hogy g*ci vagy b*meg.Olyan szép lány lenne,ha nem lenne ilyen ronda szája.Az ordítozós,visítozó csajokat sem szeretem.Közönséges és nagyon kényelmetlen helyzetbe tudnak hozni vele + még meg is süketülök tőlük.Elképzelem,hogy valami nem úgy megy,ahogy ők akarják és leordítják a fejemet.Az ilyenekből nem kérek.A böfögés meg a fingás témához meg csak annyit fűznék,hogyha régóta vagyok együtt egy már egy lánnyal és néha történik egy ilyen baleset,akkor természetesen elnézem neki.Dehogy mindig ott fingik,böfög meg szarik mellettem azt már kicsit nehezebben bírnám elviselni,főleg ha szex közben ereszti el magát,vagy szex előtt eszembe jut milyen illatosakat tud fingani meg milyen hangosan tud böfögni.

Tudod kedves Kérdező egy nő attól nő,hogy van tartása,kimért és elvarázsol a bájos kisugárzásával és kedvességével és nem úgy viselkedik, mint aki most jött az erdőből :D És kimért és bájos nő nem csak egy plázacica lehet,egyáltalán nem.Persze mindenkinek más a nőideálja és elképzelése arról,hogy milyen egy nő,az olyanok,mint amiket te képviselsz engem bizony nem érdekelnek,persze másoknak biztos bejössz,azokról is van egy véleményem,de erre nem térek ki.

És mielőtt kővel megdobálnátok,nem,nem vagyok kis okostojás kocka meg nyomi meg beszűkült,ronda barom :) Szeretem a társaságot,nem nézek ki rosszul,érdeklem is a lányokat,sajnos valamiért pont az olyanok találnak meg,mint amiket leírtam,hogy nem tetszik.

19/F

2011. jún. 14. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!