Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok szertitek a kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szertitek a kicsit komolyabb pasikat? Lent bővebben.

Figyelt kérdés

Az olyanokat akik nem lógnak állandóan a barátaikkal, a kocsmába (habár könnyen megtehetném mert mindig hívnak) nem járok (csak ritkán) bulizni.

Az olyanokat akik komolyan veszik a munkájukat és vannak terveik a jövőre nézve.

2009. júl. 10. 12:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
igen... bár nem írtál kort de sztem az idősebb korsztályban simán jóóó :)
2009. júl. 10. 12:25
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Igen nagyon is. Mivel érett gondolkodású és célja van az életben.
2009. júl. 10. 12:25
 3/12 anonim ***** válasza:
82%

Ahogy pasiban, úgy nőben is többféle van...

Én tulajdonképpen szeretem az ilyen pasikat...legalább van jövőjök és nem is csal meg miután leitta magát és felszedett valakit a kocsmában..:P

Ez olyan, hogy van olyan csaj/pasi aki megcsal és van olyan csaj/pasi aki meg is halna érted....

Csak keresni kell és jól választani...:)

2009. júl. 10. 12:26
 4/12 A kérdező kommentje:
ez a gond amit írtál hogy "időssebb korosztályba jó" én meg 18 éves vagyok.
2009. júl. 10. 12:27
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem egy bizonyos kor után a lányok tzöbbsége ilyen pasit akar majd magának.

Valószínű nem tizenévesen, bár azt nemk is rtad mennyi idős vagy.

Szerintem 25 fölött a nők nagy százalékának ilyen pasira van szüksége. Szeretjük az ilyen pasikat! :D

2009. júl. 10. 12:28
 6/12 anonim ***** válasza:
78%

Fontos, hogy komolyan vegye a munkáját. Volt már olyan barátom, aki minden hónapban váltogatta a munkahelyét, egyikkel sem volt megelégedve, nem szeretett dolgozni sem. Az ilyen ember, nehezen fogja megállni a helyét az életben.

Továbbá, hogy legyenek tervei a jövőre nézve és tudja, hogy mit akar.

Bulizás velem, plusz a haverok belefér egy kapcsolatba szerintem, mivel soha nem szoktam a páromat leláncolni magamhoz. Persze csak amíg nem viszi túlzásba a haverokkal való lógást.

L, 18

2009. júl. 10. 12:29
 7/12 anonim ***** válasza:
88%

ne gondold h nem lehet idősebb barátnőd... :) én is ugyanebben a cipőben jártam... :) egy két évvel idősebb csajoknál probálkozz

első

2009. júl. 10. 12:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szintén ilyen cipőben járok, nem iszok nem bulizok meg mintha nem is e korba születtem volna, és úgy látom, az idősebbeknek már tényleg inkább ez a zsánere. Igaz, én 24 vagyok, nekem se egyszerű a dolgom.
2009. júl. 10. 16:48
 9/12 anonim ***** válasza:
méghogy a nők érnek előbb:) ezek szerint nem eléggé:D
2009. júl. 10. 19:05
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
miért lettem lepontozva? :( első
2009. júl. 10. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!