Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány randi után lehet azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány randi után lehet azt mondani, hogy valaki szerelmes?

Figyelt kérdés
Nyilván ez változó, de azért mégis. a szerelem az ha...?Megdobban tőle a szívem, vele akarok lenni, egész nap rá gondolok. de ezek mégcsak a tetszés jelei nem?honnantól mondhatjuk, hogy ez több annál?
2011. jún. 14. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Tényleg változó... Bennem kb. egy hónap járás után kezdett kialakulni az a bizonyos megfoghatatlan érzés, és még egy hónapig alakulgatott, mire tényleg, igazán szerelem lett belőle, az a fájó, édes érzés, amitől hol rosszul vagy, hol az egekben... Ja, és már két hónapja ismertem a fiút, mikor összejöttünk, na szóval összességében úgy 4 hónap kellett... De szerintem ez elég szélsőséges példa:)
2011. jún. 14. 14:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Valaki már az 1. randi után...ha a 3. randi után még mindig közömbösek az érzelmek akkor szerintem az nem lesz soha szerelem!
2011. jún. 14. 14:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Érzelmek vannak, azzal nincs baj. csak azt nem tudom, h a tetszés és a szerelem között hol a határ?
2011. jún. 14. 14:17
 4/8 anonim ***** válasza:
nem kell ahhoz randizni, hogy az ember szerelmes legyen
2011. jún. 14. 14:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Uhh, szerintem tök megfoghatatlan határ van a kettő között (a tetszés és a szerelem között), de fúúú azt érzed majd... Mert a szerelem valahogy olyan más, nem tudom elmondani... És persze ez is szubjektív, lehet, h más nem éli meg ilyen intenzíven, mint én...
2011. jún. 14. 14:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Mondani???

Ezt érezni lehet, nem mondani!

Ha totál be vagy csavarodva, vagy meghülyültél a sráctól vagy a csajtól akkor az vagy!

2011. jún. 14. 14:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem erre nem lehet konkrét számot mondani, mert nem a randik mennyisége, sokkal inkább a minősége a mérvadó. Ezt leszámítva pedig szerintem igazán a szerelem nem az elején alakul ki. Az elején van az a hihetetlen láng, vonzalom, amikor éjjel nappal rágondolsz, és fél méterrel a föld felett jársz, alig várod a találkozásokat. Aztán eljön az az időszak amikor ez az érzés lecsillapodik és ilyenkor általában vagy vége lesz egy kapcsolatnak, vagy kialakul egy hihetetlenül erős kötelék, összetartozás érzés, amikor már a két fél bármiről tud beszélgetni, bármiben megértik egymást akár fél szavakból is, stb.
2011. jún. 14. 14:49
 8/8 Sztyepan válasza:
41%
Már a randi előtt kell, hogy érezz valamit iránta. A randi nem arra való, hogy ott szerelmesedj bele. A randi csak alkalmat ad arra, hogy az érzéseidet kiteljesíthesd vele.
2011. jún. 24. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!