Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti szeretitek a traktor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szeretitek a traktorokat és ha ilyen barátotok lenne járnátok vele?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 11:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Az én volt pasimnak a szüleinek van kombájnja traktora stb..

Én városi csaj vagyok, és nekem nem volt ciki. Volt amikor elmentem vele permetezni, és képzeld nekem nagyon bejött. Amúgy ezek sem olcsó járgányok,néha több pénzbe kerül mint egy sportkocsi.

2011. jún. 15. 08:46
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy ezek sem olcsó járgányok,néha több pénzbe kerül mint egy sportkocsi."

NÉHA???

SOKKAL TÖBBE kerülnek! Főleg a kombájnok.

2011. jún. 15. 21:41
 13/19 dodó89 válasza:
Ez egy buta kérdés alapvetően. Az érdeklődési kör egyezése fontos, de nem feltétlenül félnótás az, aki ebben lát fantáziát.
2011. jún. 17. 12:51
 14/19 anonim válasza:
100%

Szia!

Bár, én nem szeretem a traktorokat, a párom viszont igen. Semmi gond vele! A traktor, egy munkaeszköz, épp úgy, mint az orvosnak a terpesztő lapoc, vagy a fogorvosnak a fúró... Amúgy, ha nem lennének traktorosok, akkor a sok budapesti, és más városi flasztertaposó nem enne! Üdv: Májgombóc

2011. jún. 17. 15:11
 15/19 anonim válasza:
Szia! Rosszul tetted fel a kérdést de, azért válaszolok. Nem számít semmi ha, tetszel a lánynak. Ha meg még is számít akkor meg a lány nem érdemel meg. És amúgy mindenkinek lesz valakije előbb-utóbb. Idők kérdése.
2011. jún. 18. 07:02
 16/19 anonim válasza:

Ha a barátom, akkor már eleve járok vele, nem?

Olyan pedig már volt, hogy valaki autóba szerelmes (lásd link), ennyi erővel a traktort miért hagynánk ki a buliból? :D

[link]

2011. jún. 19. 19:33
 17/19 anonim válasza:
Hát attól függ...Bár kicsit durva lenne egy traktorral az ágyban, De hát egyszer mindent ki kell próbálni ;) :D
2011. jún. 20. 21:12
 18/19 anonim ***** válasza:

a Lamborghini előbb gyártott traktort mint sportautót!

egyik haverom erősen vidéki, nem traktorozni szokott de kapálni stb.. tök jófej a srác minden okés, sztem ezzel senkinem nem lenne gondja, azzal se ha traktorozik valaki. nem ettől függ...

2011. jún. 22. 19:38
 19/19 anonim ***** válasza:
PIROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS TRAKTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR (L)(L)(L)(L)(L)(L)(L) Ha te is egy piros traktor vagy akkor valahogy fel kell vennünk a kapcsolatot!!!(L) Remélem egy régebbi fajta piroska vagy,mert azok ütősebbek,na csók a kipufogódra.(L)
2011. jún. 26. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!