Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek a traktorokat és ha ilyen barátotok lenne járnátok vele?
Az én volt pasimnak a szüleinek van kombájnja traktora stb..
Én városi csaj vagyok, és nekem nem volt ciki. Volt amikor elmentem vele permetezni, és képzeld nekem nagyon bejött. Amúgy ezek sem olcsó járgányok,néha több pénzbe kerül mint egy sportkocsi.
"Amúgy ezek sem olcsó járgányok,néha több pénzbe kerül mint egy sportkocsi."
NÉHA???
SOKKAL TÖBBE kerülnek! Főleg a kombájnok.
Szia!
Bár, én nem szeretem a traktorokat, a párom viszont igen. Semmi gond vele! A traktor, egy munkaeszköz, épp úgy, mint az orvosnak a terpesztő lapoc, vagy a fogorvosnak a fúró... Amúgy, ha nem lennének traktorosok, akkor a sok budapesti, és más városi flasztertaposó nem enne! Üdv: Májgombóc
Ha a barátom, akkor már eleve járok vele, nem?
Olyan pedig már volt, hogy valaki autóba szerelmes (lásd link), ennyi erővel a traktort miért hagynánk ki a buliból? :D
a Lamborghini előbb gyártott traktort mint sportautót!
egyik haverom erősen vidéki, nem traktorozni szokott de kapálni stb.. tök jófej a srác minden okés, sztem ezzel senkinem nem lenne gondja, azzal se ha traktorozik valaki. nem ettől függ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!