Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Furcsa érzés, mi ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa érzés, mi ez?

Figyelt kérdés
Egy éve szerelmes vagyok egy középiskolai tanáromba, ez nem csak egy múló szerelem, mielőtt valakinek ez jutna eszébe, mindent megláttam benne amit a tini agyam kíván, felnézek rá. Mindent megtaláltam benne. Rendszeresen e-mailezünk, mindketten célozgatunk a másiknak, flörtölünk egymással, de mégsem lép egyikünk sem, talán nem vagyunk biztosan a másik érzéseiben, és nem akarjuk a viszonyunkat elrontani. Én 17 éves vagyok, 18 év van közöttünk. Amikor nem látom, nem vagyok "annyira szerelmes". De ugyan akkor ha valaki randira hív, elutasítom. Nem tudok elszakadni tőle, miért van ez és mit tehetnék ellene? Szerintetek van remény vagy adjam fel? És ha igen, mégis hogyan? Szerelmes lennék?
2011. jún. 13. 23:34
 1/10 anonim ***** válasza:
inkább rajongás és ragaszkodás... és talán félsz az újtól...
2011. jún. 13. 23:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Tini rajongás, és ne képzelj bele többet mint ami. Azért nem lép mert a jó hírnevével játszana. Szerintem lépj tovább és keress korod bélit. És hidd el nagyon korod béli fiú normális, nem kell ahhoz kétszer olyan idős férfi.
2011. jún. 13. 23:41
 3/10 anonim ***** válasza:

akkor ő most 35 éves ha jol számolom.

semmit ne várj tölle-Csak azt akarja,hogy jol szét tedd neki a lábad és ennyi.Nős? vigyázz ki ne derüljön,mert ebböl még balhé lehet.

2011. jún. 13. 23:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem nős nincs senkije.
2011. jún. 13. 23:44
 5/10 anonim válasza:
Én úgy gondolom, tovább kéne lépned...tudom nagyon nehéz, hisz a ragaszkodás megvan!Ahogy te is írtad, "rajongás" felnézel rá, mert idősebb, valami megfogott benne!!De vigyázz, ha eddig nem lépett, nem hiszem , hogy fog!Az egy dolog, hogy emaileztek...mondani nagyon sok dolgot lehet..TENNI na az már valami!Ha annyira akarna tőled valamit, akkor lépett volna!!Nekem volt egy 9évvel idősebb barátom 5évig!Most 20vagyok!Azt hittem, ő a nagy Ő!De nem így történt!Igaz a kor nem számít a szerelmemben, de ez egy idő után fog nehézséget okozni!Vagy ő tart majd téged kicsinyesnek vagy te növöd majd túl!ez utóbbi történt velem!Ő megragadt egy szinten, míg én mellett csak törtem felfele, értelmi szinten is!Szóval én azt mondom NE szalazd el a fiatalságo..olyan rövid az élet, főleg ne az olyan alkalmakat, mikor randira hívnak, mert lehet életed nagy szerelemét küldöd el, egy olyan ember miatt, aki lehet csak játszik veled!Gondolg meg!!Remélem tudtam segíteni!:)
2011. jún. 14. 00:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Az hogy ez csak múló szerelem vagy sem, az majd évek múltán derül ki, és ha megkérdezel más tiniket 99% azt mondaná, hogy nem csak múló szerelem, amit érez, szóval ez még nem mérvadó.

Elhiszem, hogy azt hiszed, hogy komolyak az érzéseid, én is voltam hasonló szituációban, nekem nem jött össze, meglepő módon :)

Ha nálatok kölcsönös, akkor az ki fog derülni előbb-utóbb, de a gimi végéig mindenképp várnod kell. Aztán vagy összejön vagy nem.

Amúgy meg mi hiba mondjuk, hogy add fel, ezt magadban kell letisztázni, a mi véleményünk sokat nem változtat ezen.

2011. jún. 14. 08:08
 7/10 anonim ***** válasza:
apa komplexus?
2011. jún. 14. 18:49
 8/10 A kérdező kommentje:
Az apám 2 éve halt meg egy motorbalesetben! És igen lehet, hogy szükségem van egy férfira, akire felnézhetek, aki melett biztonságban érzem magamat. Tudod az emberek azért nem bunkók szemetek, ismeretlen emberekkel mert nem tudják hogy ép mibe találnak bele. De tudod nem minden ember szenved apa komplexusban akinek meghalt az apja, vagy apa nélkül nő fel! Köszönöm a válaszod!
2011. jún. 14. 20:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Ekkora korkülönbség, a férfi kihasználja a tiszteletet, felsőbbrendűséget, kiscsaj vagy így ámít, megdug és otthagy. Minden ekkora korkülönbségnél így van.Neked meg apakomplexusod van.
2011. jún. 19. 18:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Hasznos volt a válaszod. Egy ne általánosíts, kettő azért mert most előfordul hogy megszerettem egy idősebb embert, nem jelenti azt, hogy apakomplexusom van. Ez körübelül úgy hangzott, mintha eltörted volna a karodat, de az orvos azt mondja, hogy le kell vágni.
2011. jún. 19. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!