Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora ennek az eselye es hogyan lehetne lehetseges?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Kicsit furi tortenetem van am megis kivancsi lennek masok velemenyere.Nos,ahol lakom estenkent eljarok kosarazgatni de mivel a kosarpalya egybe van a voley(roplabda) palyaval gyakran elofordul hogy jonnek masok is roplabdazni.Van kozottuk egy lany akivel legtobbszor szemezgetunk eleg meghitten,dumalgatunk es szerintem van egy kis vonzalom is.(Marmint felolem biztos).Furcsa a helyzet mivel a csajnak tetszenek a beszolasaim,szovegeim sokan nevet rajtuk es latszik rajta hogy nem kozombos,Am megis valami nem oke hiszen azon kivul nem igen tudom helyezni a kapcsolatunk.Probalok rairni MSN de nagyon szotlan es inkabb nem is irok rea mert nem akarom rontani az addig felepitetteket.Bevallom kicsit belecsavarodtam a lanyba es mint mar mondtam szerintem en is bejovok neki.Mit gondoltok mit kellene tennem ahoz hogy kicsit tovabb haladjunk? Esetleg hivjam el Pizzazni vagy fagyizni?Vagy az mar tul nagy nyomolasnak szamitana?Esetleg valaki tippet?(MEGEMLITENEM AZT IS HOGY NINCS A CSAJNAK BARATJA ES ALLITOLAG TETSZIK NEKI VALAKI DE EZT SEM BIZTOS FORRASBOL TUDOM) Mindenkinek a valaszat szivesem fogadom es kerem csak ertelmes valaszokat.Udv:)2011. jún. 13. 22:52
1/6 anonim válasza:
nagyon vicces a kérdésed :D
ja, hívd el valahova. az msn amúgy is sz@r. nem neten kell ismerkedni!
2/6 A kérdező kommentje:
Nem netten ismertem meg...Es inkabb en is elobe beszelgetnek vele csakhat o sincs mindig a palyan ezert valahogy el kellene hivni...:-s
2011. jún. 13. 23:09
4/6 anonim válasza:
én azért mégiscsak megvárnám a helyedben, míg nem találkoztok össze a pályán... ott beszélgess vele ahogy szoktál, és szerintem akkor rögtön el is hívhatnád hogy ugorjatok át...fagyizóba mondjuk...és ha ott jól elvagytok akkor meglehet kérdezni hogy van-e kedve máskor is elmenni valahova..stb
5/6 anonim válasza:
Fagyi az tök jo ötlet.
Sok szerencsét,remélem összejön
6/6 anonim válasza:
továbbra is dumálgassatok, és a fagyi jó ötlet, de msn-en is írj rá mert lehet hogy félreérti hogyha nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!