Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy ilyen sráccal? (többi lent)
Most vagyok 8.-os és idén jött egy új osztálytársunk(félévkor jött át egy másik suliból).Minden lány odavan érte,hogy milyen cuki a szeme meg a haja,milyen divatos,bmx-ezik,stb,de nekem olyan átlagos srác...A fiúk emiatt nem nagyon csípték,de jóban voltak vele,bár állítják,hogy meleg a srác,mert mindenhol borotválja magát.
Nem csak ezért nem voltunk vele annyira jóban,hanem azért ismert egy kicsit sznob...
Pl. a helyi bmx parkot minden hétköznap bezárják este 6-kor,ezért a srác rábeszélte az anyuját,hogy építtessen a kertbe pár ilyen ugratót(vagy nemtom,hogy hívják ezeket),mert úgyis nagy a kertjük.Úgyhogy most a fiúknak Ő a legnagyobb haverjuk,ritkábban mondják rá,hogy meleg.
Meg a srác nem mondja minden nap,hogy a szüleinek milyen sok pénze van,de látszik rajta.Folyton olyanokat mondd,hogy az anyujának a pasijai csak azért vannak az anyjával,mert a nő jobbnál jobb kocsikat vesz nekik meg hasonlók.
De az egyik kedvenc mondatom a sráctól:Ő nem fog küszködni év végén a jobb jegyért matekból(4-5 között állt,végül megkapta az 5-öst...),mert a szüleinek annyi pénze van,hogy ha élete végéig nem dolgoznának,akkor is simán megtudnának élni,így neki nem fontosak a jegyek a suliban...Én csak néztem,hogy lehet valaki ennyire elszállva magától.
De most,a hétvégén az anyukája elutazott,ezért tartott egy bulit a házukban,ahová a fél város elhívta,így most mindenki az Ő legjobb barátja akar lenni.
Egész este azzal fárasztott,hogy én milyen jól nézek ki,hogy mennyire kiemeli a zöld szememet a ruhám(nem gáz,hogy kék a szemem xD) meg hogy mi milyen jól néznénk ki együtt...Nem tudom,hogy ezt komolyan mondta-e vagy csak viccből,de már többen is mondták,hogy állítólag bejövök neki meg hogy mindig rólam kérdez.De amikor én írok rá néha-néha facebookon vagy msn-en,akkor tök bunkó,csak párszavas mondatokkal válaszol,ha kérdezek valamit.Néha viszont tök jófej,rengeteget nevetek vele...
Most a legjobb barátnőm küldött nemrég egy sms-t,amiben azt írta,hogy a srác tőle kérdezte meg,hogy szerinte én járnék-e vele(mármint a sráccal,nem a legjobb bnőmmel xD).
Szóval most nemtom,hogy mivan....
De néha nagyon birom,néha meg a falra mászok tőle :SS
Mert helyes,az oké,de akkor is...
Köszi előre is!
(És kiderült,hogy uabba a középsuliba fogunk járni,valószínű,hogy egy osztályba is,szóval nem fogok "szabadulni" tőle:D)
14L
Hááát...Nem,nem :D
Ha járnék vele(ami nem biztos),akkor nem szeretnék vetélytársakat :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!