Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Woow. Mit csináljak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Woow. Mit csináljak hogy észrevegyen?

Figyelt kérdés
Már sok ideje próbálkozom de nemmegy. Mitkéne csinálja hogy egy 12 éves fiú "észrevegyen"?
2011. jún. 11. 20:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

én a fentiek miatt mondok mindig 2 évvel többet ^^

bár a 14 még nem olyan rossz de a 16 jobban hangzik :D >:D

2011. jún. 28. 19:57
 12/17 anonim válasza:
Ha annyira tetszik neki akkor szólítsd meg és beszélj vele. Sokat nem fogsz veszíteni ;) am meg egyszer élsz :D
2011. jún. 28. 21:30
 13/17 anonim ***** válasza:

14 éves csaj 12 éves fiúval? pfff..

"Fizess neki egy hónap eredeti world of warcraft-ot. Szerintem egyből beléd szeret." ja amugy énis a WoW-ra gondoltam. Ez büncselekmény.a wow szó a WoW-ot jelképezi.ne irjon senki wow-ot ha, nem a játékra érti mert ez a world of warcraft jele/joga! olyan mintha én örömömben felkiáltanék hogy: CoD!

2011. jún. 29. 00:23
 14/17 A kérdező kommentje:
Én is 12 vagyok. és a WoW mennyibe kerül???
2011. jún. 29. 21:14
 15/17 anonim ***** válasza:
nemtom de te 12 éves lány vagy? mert én 15/F
2011. jún. 29. 21:30
 16/17 Answarez ***** válasza:
Hát meg kell venni a lemezt meg a kieg pakkot. Arra jön az előfizetés ami olyan 2500 és 3000 között van attól függ milyen valuta és milyen fizetési formában rendeled meg (paypal készpénz átutalás satöbbi)Hát nyilván lappak nem lesz jó,mert elavult,akkor TBC vel 2500 mert akció van,de veszel rá LKt mert akkor már lendüljünk bele,az olyan 10,de biztos akar Worgent c sinálni ahoz kell a cataclysm ami 15 vagyis olyan 20 ezer körül gyönyörű pakkot adhatsz neki.
2011. okt. 29. 16:30
 17/17 A kérdező kommentje:
köszi.és az aki 9 meg 40 évesnek nézett,az nézen már tükörbe,lécci-...
2012. jan. 6. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!