Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dora86 kérdése:
Az egyik legjobb fiú barátom szerelmet vallott nekem és elhívott randizni azt mondtam neki hogy még gondolkozom rajta, tetszik nagyon de nem akarom elveszíteni mint barátot. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 15:52
11/11 anonim válasza:
Őt már mint barátot elvesztetted, most az egyetlen dolog amit tehetsz hogy összejössz vele. Főleg ha még tetszik is, akkor meg már alapból meg kellett volna tenned. Most biztos sz*r a srácnak h ezen agyalsz, lehet h teljesen berág. Én nem értem, a lányok mit tudnak ezen ennyit filózni? És h lehetnek ilyen naivak? Vagy azt hiszed, van olyan h barátság, és majd 20 év múlva is pajtáskodni fogtok, meg dumálni az élet nagy dolgairól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!