Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejönne ilyen srác? :
Figyelt kérdés
Divatos ruhák, barna zselézett haj, barna szem, sportos alkat, 180 cm magas 16-20 körüli srác?2011. jún. 10. 18:03
11/14 anonim válasza:
16-20. Ez túl nagy intervallum.
22 vagyok, lehet, hogy ha egy 20 éves srác megfog, és látom, hogy érett agyilag (ritka de van), akkor jöhet. Viszont 16 évessel soha nem kezdenék.
Zselézett hajúval meg főleg nem.
De ezeknél milliószor fontosabb a belső.
12/14 anonim válasza:
Az a szomorú, hogy minden 2. lány is ugyanolyan. Oké hogy nem csúnyák, de könyörgöm.. Szerintem nagyon idegesitö hogy ennyire sok 13-17 éves lány ilyen tömegtermék.
13/14 anonim válasza:
Nem értem ezt a tömegelést...könyörgöm, hogy nézzen ki az a szerencsétlen ember, hogy ne mondják rá h tömegtermék?
14/14 anonim válasza:
Ez Alekoszra is ráillik:D (kivétel a divatos alkat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!