Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srác 29 éves, én 16, tetszünk egymásnak, azt gondolja, hogy pár év múlva még akármi lehet ebből. Szerintetek?
Én 17 éves voltam amikor megismertem az akkor 30 éves most már férjemet!
Egy évig csak ismerkedtünk, beszélgetünk és majd beleörültünk, hogy csak barátok vagyunk. Aztán 18 éves voltam amikor is mondtam nem bírom tovább, hisz szeretjük egymást, nem érdekkel a korkülönbség, imádjuk egymást! Így össze jöttünk! Amikor a szeretkezésre került a sor mondta ö még akár éveket is vár ha még nem vagyok készen.
Most már együtt vagyunk 7 éve, 2 éve házasok és van egy 3 éves meg egy 19 hónapos kislányunk.
Tehát minden a legnagyobb rendben van köztünk és egyáltalán nem zavar minket a korkülönbség!!!!
De azt azért alá írom nem ez a normális kor különbség!
Meg azt is, hogy nem vagyunk normálisak se mert ö a fiatalokra míg én az korosabb férfiakat szeretem! :D
Ja és igen mind ketten betegek vagyunk mert 7 év után is betegesen szerelmesek vagyunk egymásba :D
Lehet, hogy most többen betegesnek gondolják, de 50 éve még ez tök normális volt.
Nem a 13 év korkülönbséggel lehet baj, hanem azzal, hogy egy 16 éves lánynak egészen más az érdeklődési köre mint egy közel 30 éves férfinak. Viszont 4-5 év múlva már "összeértek" gondolkodásban, érdeklődésben. Ha Te 20 leszel, Ő 33, már nem fogjátok érezni a különbséget.
Szerintem várjatok vele egy jó darabig, barátkozzatok és ha úgy hozza a sors, hogy még később is tetszettek egymásnak, próbáljátok meg!
23/L
21:51-nek
Az előző vagyok. Jó volt olvasni a véleményed, nagyon aranyosak lehettek! Az én párom és köztem 17 év a korkülönbség. Annyiban más a helyzetünk, hogy én soha nem buktam az idősebbekre, ő meg a nagyon fiatalokra, de egymásba szerettünk. Nem normális, de ez van:)
Remélem, hogy még évek múltán is hozzátok hasonlóan nagyon fogjuk szeretni egymást:)
23/L
ma 22:01-nek
A 40 pasik a gyengéim :P jó választás :D
Szívemből kívánom nektek, így ismeretlenül, hogy még sok sok éven keresztül vagy örökre szeressétek egymást! :)
Sok Boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!