Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert nem jon ossze soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem jon ossze soha semmi egy lannyal?

Figyelt kérdés

16 eves fiu vagyok, neha elmegyek a barataimmal bulizni, hazibuli vagy disco, a barataim is egykoruak velem, ok szinte mindig becsajoznak, en meg eddig sosem csajoztam be, szerintem a kulsommel anyira nincs baj, csak eleg visszafogott vagyok, "kicsit felenk" nincs onbizalmam, haverjaim elott jo vicceket tudok mondani, meg mondjak, hogy van nekem jo dumam, de csajok elott nincs mit csinaljak. hogy legyen onbizalmam, vagy hogyan szedjek fel egy csajt, meg nem volt csajom, es a barataimnak igen, es ez eleg ciki igy mar.

Normalis valaszokat kerek, koszonom!

2011. jún. 6. 10:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
en nem akarok varni a nagy O re, mert szerintem olyan nincs, legalabb is most meg nincs, csak szorakozni szeretnek, mint a fiatalok, csak nem ertek a nok nyelven ... sokan mondjak hogy legyen onbizalmam de nincs, es nem tudom mivel legyek magabisztos.
2011. jún. 6. 13:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Kondis válaszoló vagyok. Lehet sok barom van lent de legértelmesebb embereket onnan ismertem meg. Tény személyesen nem ismerem de pl akit Bunny baromnak tart megnézném mennyire értelmes egyéniség. De az biztos, hogy a legtöbb önbizalmad sporttal lesz, és bárki bármit mond ha izmos vagy magabiztosságod is nő.

És legközelebb mivel nem jársz terembe ne írj arról véleményt amiről fingod sincs.

2011. jún. 6. 13:30
 13/14 anonim ***** válasza:
ha ennyire görcsösen akarod ,hogy összejöjjön valakivel valami nem is fog....kicsit lazulj el foglalkozz más dolgokkal...ugyanis a legjobb dolgok mindig váratlanul történnek :)
2011. jún. 6. 18:40
 14/14 A kérdező kommentje:
most jon a nyari szunet hatha osszejon valami
2011. jún. 6. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!